MR-2 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Temmuz 2017 Mesajlar 1.825 Çözümler 14 Yer Gensokyo Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2021 #11 Windows 10 kullanıyorsanız korsan olarak indirmeniz gerekiyor. Orjinalın kullandığı DRM Windows 10'da çalışmıyor.
Windows 10 kullanıyorsanız korsan olarak indirmeniz gerekiyor. Orjinalın kullandığı DRM Windows 10'da çalışmıyor.
ahennal Hectopat Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 283 Makaleler 4 Yer Dünya 13 Şubat 2021 #12 Tek7HackDedi dedi: 350zden başka araba yok zaten. Korsan indirmeye çalışıyorum onu da beceremiyorum. İnmiyor bir türlü. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu videoda detaylı indirme ve kurulum var hocam bende bu videodan indirmiştim hala sorunsuz oynanıyor.
Tek7HackDedi dedi: 350zden başka araba yok zaten. Korsan indirmeye çalışıyorum onu da beceremiyorum. İnmiyor bir türlü. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu videoda detaylı indirme ve kurulum var hocam bende bu videodan indirmiştim hala sorunsuz oynanıyor.
T Tek7HackDedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 8.390 Makaleler 4 Çözümler 84 13 Şubat 2021 #13 Akif9748 dedi: Hocam kaç konu oldu? Enter ekranı şu göbeği açık kızın olduğu yer oyun ilk açılınca. Free roam açık dünya demek, gezdiğin dünya, yani 1 kişilik. Genişletmek için tıkla... @ahennal Demo olmayan Underground 2'yi indirdim. Peki nasıl hile yapabilirim? Bildiğiniz hile var mı? Tüm arabaları açmak için.
Akif9748 dedi: Hocam kaç konu oldu? Enter ekranı şu göbeği açık kızın olduğu yer oyun ilk açılınca. Free roam açık dünya demek, gezdiğin dünya, yani 1 kişilik. Genişletmek için tıkla... @ahennal Demo olmayan Underground 2'yi indirdim. Peki nasıl hile yapabilirim? Bildiğiniz hile var mı? Tüm arabaları açmak için.
Akif9748 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ocak 2020 Mesajlar 4.640 Makaleler 18 Çözümler 58 13 Şubat 2021 #14 Tek7HackDedi dedi: @ahennal Demo olmayan Underground 2'yi indirdim. Peki nasıl hile yapabilirim? Bildiğiniz hile var mı? Tüm arabaları açmak için. Genişletmek için tıkla... Need For Speed Underground NFSU Savegame Editor 1.1 | NFSCars NFSU Savegame Editor 1.1 for Need For Speed Underground www.nfscars.net Pardon: Need For Speed Underground 2 NFSU2 Profile creator | NFSCars NFSU2 Profile creator for Need For Speed Underground 2 www.nfscars.net Tek7HackDedi dedi: @ahennal Demo olmayan Underground 2'yi indirdim. Peki nasıl hile yapabilirim? Bildiğiniz hile var mı? Tüm arabaları açmak için. Genişletmek için tıkla... Hocam bence Redux da kurun da tam olsun RTX fena gitmezdi yani
Tek7HackDedi dedi: @ahennal Demo olmayan Underground 2'yi indirdim. Peki nasıl hile yapabilirim? Bildiğiniz hile var mı? Tüm arabaları açmak için. Genişletmek için tıkla... Need For Speed Underground NFSU Savegame Editor 1.1 | NFSCars NFSU Savegame Editor 1.1 for Need For Speed Underground www.nfscars.net Pardon: Need For Speed Underground 2 NFSU2 Profile creator | NFSCars NFSU2 Profile creator for Need For Speed Underground 2 www.nfscars.net Tek7HackDedi dedi: @ahennal Demo olmayan Underground 2'yi indirdim. Peki nasıl hile yapabilirim? Bildiğiniz hile var mı? Tüm arabaları açmak için. Genişletmek için tıkla... Hocam bence Redux da kurun da tam olsun RTX fena gitmezdi yani
T Tek7HackDedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 8.390 Makaleler 4 Çözümler 84 13 Şubat 2021 #15 Akif9748 dedi: Hocam bence Redux da kurun da tam olsun RTX fena gitmezdi yani Genişletmek için tıkla... Redux ne oluyor? Akif9748 dedi: Pardon: Need For Speed Underground 2 NFSU2 Profile creator | NFSCars NFSU2 Profile creator for Need For Speed Underground 2 www.nfscars.net Genişletmek için tıkla... Buraya girip ne yapacağım?
Akif9748 dedi: Hocam bence Redux da kurun da tam olsun RTX fena gitmezdi yani Genişletmek için tıkla... Redux ne oluyor? Akif9748 dedi: Pardon: Need For Speed Underground 2 NFSU2 Profile creator | NFSCars NFSU2 Profile creator for Need For Speed Underground 2 www.nfscars.net Genişletmek için tıkla... Buraya girip ne yapacağım?
Akif9748 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ocak 2020 Mesajlar 4.640 Makaleler 18 Çözümler 58 13 Şubat 2021 #16 Tek7HackDedi dedi: Redux ne oluyor? Buraya girip ne yapacağım? Genişletmek için tıkla... Redux grafik güncelllemesi, fanlar tarafından yapılar geliştirmeler, remastered gibi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Oradan indirip ayarlayın hocam, belgelerde profil klasörü olacak. Yazılım UG şuan yüklü değil diye açılmıyor bende, siz SS atın anlamazsanız.
Tek7HackDedi dedi: Redux ne oluyor? Buraya girip ne yapacağım? Genişletmek için tıkla... Redux grafik güncelllemesi, fanlar tarafından yapılar geliştirmeler, remastered gibi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Oradan indirip ayarlayın hocam, belgelerde profil klasörü olacak. Yazılım UG şuan yüklü değil diye açılmıyor bende, siz SS atın anlamazsanız.
T Tek7HackDedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 8.390 Makaleler 4 Çözümler 84 13 Şubat 2021 #17 Akif9748 dedi: Redux grafik güncelllemesi, fanlar tarafından yapılar geliştirmeler, Remastered gibi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Oradan indirip ayarlayın hocam, belgelerde profil klasörü olacak. Yazılım UG şu an yüklü değil diye açılmıyor bende, siz SS atın anlamazsanız. Genişletmek için tıkla... Şimdi profil creator u yükledim. Nick belirledim ve Şu ekran geldi;
Akif9748 dedi: Redux grafik güncelllemesi, fanlar tarafından yapılar geliştirmeler, Remastered gibi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Oradan indirip ayarlayın hocam, belgelerde profil klasörü olacak. Yazılım UG şu an yüklü değil diye açılmıyor bende, siz SS atın anlamazsanız. Genişletmek için tıkla... Şimdi profil creator u yükledim. Nick belirledim ve Şu ekran geldi;
Akif9748 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ocak 2020 Mesajlar 4.640 Makaleler 18 Çözümler 58 13 Şubat 2021 #18 Tek7HackDedi dedi: Şimdi profil creator u yükledim. Nick belirledim ve Şu ekran geldi; Eki Görüntüle 878069 Genişletmek için tıkla... İstediğin arabayı seçip ilerle.
Tek7HackDedi dedi: Şimdi profil creator u yükledim. Nick belirledim ve Şu ekran geldi; Eki Görüntüle 878069 Genişletmek için tıkla... İstediğin arabayı seçip ilerle.
T Tek7HackDedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 8.390 Makaleler 4 Çözümler 84 13 Şubat 2021 #19 Akif9748 dedi: İstediğin arabayı seçip ilerle. Genişletmek için tıkla... Tamam. Ardından bu ekran geldi.
Akif9748 dedi: İstediğin arabayı seçip ilerle. Genişletmek için tıkla... Tamam. Ardından bu ekran geldi.
Akif9748 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ocak 2020 Mesajlar 4.640 Makaleler 18 Çözümler 58 13 Şubat 2021 #20 Tek7HackDedi dedi: Tamam. Ardından bu ekran geldi. Eki Görüntüle 878078 Genişletmek için tıkla... Para yaz istediğin miktarda.
Tek7HackDedi dedi: Tamam. Ardından bu ekran geldi. Eki Görüntüle 878078 Genişletmek için tıkla... Para yaz istediğin miktarda.