Underground 2 de "press enter Key" ekranı nerede?

350zden başka araba yok zaten.

Korsan indirmeye çalışıyorum onu da beceremiyorum. İnmiyor bir türlü.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu videoda detaylı indirme ve kurulum var hocam bende bu videodan indirmiştim hala sorunsuz oynanıyor.

Hocam kaç konu oldu? Enter ekranı şu göbeği açık kızın olduğu yer oyun ilk açılınca.
Free roam açık dünya demek, gezdiğin dünya, yani 1 kişilik.

@ahennal

Demo olmayan Underground 2'yi indirdim. Peki nasıl hile yapabilirim? Bildiğiniz hile var mı?

Tüm arabaları açmak için.

@ahennal

Demo olmayan Underground 2'yi indirdim. Peki nasıl hile yapabilirim? Bildiğiniz hile var mı?

Pardon:
@ahennal

Hocam bence Redux da kurun da tam olsun :)
RTX fena gitmezdi yani :D

Redux ne oluyor?

Buraya girip ne yapacağım?
Redux grafik güncelllemesi, fanlar tarafından yapılar geliştirmeler, remastered gibi:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Oradan indirip ayarlayın hocam, belgelerde profil klasörü olacak. Yazılım UG şuan yüklü değil diye açılmıyor bende, siz SS atın anlamazsanız.

Redux grafik güncelllemesi, fanlar tarafından yapılar geliştirmeler, Remastered gibi:

Oradan indirip ayarlayın hocam, belgelerde profil klasörü olacak. Yazılım UG şu an yüklü değil diye açılmıyor bende, siz SS atın anlamazsanız.

Şimdi profil creator u yükledim. Nick belirledim ve Şu ekran geldi;

1613241577532.png

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı