Underrated dizi önerisi

Pardon Into the Night demek istemiştim.

Ön yargılı olmayın bence, gündelik Türk dizileriyle alakası yok, ben şahsen severek izlemiştim ama yine de siz bilirisiniz.

18. bölümden beni baymıştı, 300 küsur bölümü izleyenlere helal olsun.

İnto the night sarıyor, kısa zaten izlenir.

Supernatural. Çok uzun ama.

Onu da izledim. Gerçi finaline kadar gelemedim çok uzundu diye ama en azından yarısına kadar sarmıştı.

Pardon ınto the night demek istemiştim.

Ön yargılı olmayın bence, gündelik Türk dizileriyle alakası yok, ben şahsen severek izlemiştim ama yine de siz bilirisiniz.

18. bölümden beni baymıştı, 300 küsur bölümü izleyenlere helal olsun.

Underrated değil ama shogun.

Into the Night'a başlayacağım, sonrasında ise Shogun'u izleyeceğim, tavsiyeleriniz için teşekkürler.

Reacher var, Prime yapımı. Yarısına kadar geldim ama çok diyalog olduğu için bayat tadı vermişti. Belki siz seversiniz.

Dark izlemediyseniz ona da bakabilirsiniz. Ağır gizem içeriyor.

BB Spin-Off'u BCS'ye bakabilirsiniz. BB'den daha da iyi olduğunu düşünüyorum o dizinin.

Süper kahraman temalı Peacemaker var, o da güzeldi.

La Casa de Papel izlemediyseniz önerebilirim, Spin-Off'u olan Berlin'i de öneririm.

Reacher var, Prime yapımı. Yarısına kadar geldim ama çok diyalog olduğu için bayat tadı vermişti. Belki siz seversiniz.

Dark izlemediyseniz ona da bakabilirsiniz. Ağır gizem içeriyor.

Bb spin-off'u Bcs'ye bakabilirsiniz. Bb'den daha da iyi olduğunu düşünüyorum o dizinin.

Süper kahraman temalı peacemaker var, o da güzeldi.

La Casa de Papel izlemediyseniz önerebilirim, spin-off'u olan Berlin'i de öneririm.

Hocam çok güzel diziler önermişsiniz ama çoğunu izledim. BCS cidden çok güzeldi ama son bölümlerde çok ağır ilerlediği için ve ben izlerken bölümler daha yayınlanıyordu son 2-3 bölümü beklemek zorunda kaldığım içindir belki bir de siyah beyaz yayınlamışlardı finali izlemeden bitirdim. Dark ise 2 defa başladım ikisinde de yarıda bıraktım cidden gizeme okeyiz ama bu kadar ağır ve yavaş ilerlemesi beni bayağı sıkmıştı. La Casa de Papel'in spin-off'u olduğunu bilmiyordum, ona da göz atarım. :)

@Yusuf2939 hocam BCS 6. yani son sezonda Saul'un akıbetini görüyorduk hepsi o kadar, büyük bir şey kaçırmadınız.

Dark izlemeye değer bir dizi, dizi bitince hiçbir şey anlamamış oluyorsunuz lakin dizi sonrasında ufak kesitler izleyerek bütün parçaları tamamlıyorsunuz. Ağır ilerlemesinden ben de ızdırap çektim ama bence izlemeye değer bir diziydi.

Berlin'i ben beğenmiştim. Ana dizideki gibi, Berlin'in geçmişini anlatıyor. Siz yine göz atarsınız. Aklıma gelen yapımlar oldukça ekleme yaparım.

• Storm of the Century - Stephen King'in kitabından uyarlama. The Mist tarzı dizi, film seviyorsan bakabilirsin.
  • Ripley - Bu da bir kitaptan uyarlama dizi fakat önceden çok defa uyarlaması yapılmış bir içerik. Bu ise çok daha ciddi ve karanlık. Benim için son zamanların en iyi dizilerinden biridir.
  • The Outsider - başka bir Stephen King uyarlaması oldukça hantal fakat doğaüstü olaylar ve dedektiflik seviyorsan kesinlikle iyi bir dizi.

Pek underrated denemeyecek ama önerebileceğim Mare of Easttown, I Know This Much is True, Adolescence dizileri var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı