370728 Hectopat Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 1.447 Çözümler 4 3 Şubat 2021 #1 Şu an kuklanın içine hayalet girildiği bölümdeyim. Geçemiyorum. Mantığını biliyorum ama çok zor. Ne yapabilirim? İnternetten Save indirip geçebilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Şubat 2021
Şu an kuklanın içine hayalet girildiği bölümdeyim. Geçemiyorum. Mantığını biliyorum ama çok zor. Ne yapabilirim? İnternetten Save indirip geçebilir miyim?
Yagmo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2019 Mesajlar 1.231 Çözümler 2 3 Şubat 2021 #2 Ben orayı 10 kere denedikten sonra oyunu silmiştim ama 2 kere daha denesem yapacaktım yani biraz daha dene mantığını anlıyorsun kolaylaşıyor.
Ben orayı 10 kere denedikten sonra oyunu silmiştim ama 2 kere daha denesem yapacaktım yani biraz daha dene mantığını anlıyorsun kolaylaşıyor.
370728 Hectopat Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 1.447 Çözümler 4 3 Şubat 2021 #3 Fahri6806s dedi: Ben orayı 10 kere denedikten sonra oyunu silmiştim ama 2 kere daha denesem yapacaktım yani biraz daha dene mantığını anlıyorsun kolaylaşıyor. Genişletmek için tıkla... 2 kere canımı doldurmama rağmen geçemiyorum. Sırf sonunu merak ettiğim içinde silemiyorum oyunu. En sonunda hile yapacağım sanırım.
Fahri6806s dedi: Ben orayı 10 kere denedikten sonra oyunu silmiştim ama 2 kere daha denesem yapacaktım yani biraz daha dene mantığını anlıyorsun kolaylaşıyor. Genişletmek için tıkla... 2 kere canımı doldurmama rağmen geçemiyorum. Sırf sonunu merak ettiğim içinde silemiyorum oyunu. En sonunda hile yapacağım sanırım.
botstepz Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 4.262 Makaleler 1 Çözümler 9 3 Şubat 2021 #4 Hocam ona zor diyorsanız final bosslarından herhangi birini nasıl geçiceksiniz ki. Pes etmeyin deneyin aslında mantığı ve uygulaması çok kolay.
Hocam ona zor diyorsanız final bosslarından herhangi birini nasıl geçiceksiniz ki. Pes etmeyin deneyin aslında mantığı ve uygulaması çok kolay.
370728 Hectopat Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 1.447 Çözümler 4 3 Şubat 2021 #5 botstepz dedi: Hocam ona zor diyorsanız final bosslarından herhangi birini nasıl geçiceksiniz ki. Pes etmeyin deneyin aslında mantığı ve uygulaması çok kolay. Genişletmek için tıkla... Zaten, oyunu hikayesi için oynuyorum. Düz giderken karşımaza çıkanlardan hep kaçtım, savaşmadım. Bunlar gibi olanlardanda kaçabilseydim keşke.
botstepz dedi: Hocam ona zor diyorsanız final bosslarından herhangi birini nasıl geçiceksiniz ki. Pes etmeyin deneyin aslında mantığı ve uygulaması çok kolay. Genişletmek için tıkla... Zaten, oyunu hikayesi için oynuyorum. Düz giderken karşımaza çıkanlardan hep kaçtım, savaşmadım. Bunlar gibi olanlardanda kaçabilseydim keşke.