Undertale geçilmeyen bölüm nasıl geçilir?

370728

Hectopat
Şu an kuklanın içine hayalet girildiği bölümdeyim. Geçemiyorum. Mantığını biliyorum ama çok zor. Ne yapabilirim? İnternetten Save indirip geçebilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben orayı 10 kere denedikten sonra oyunu silmiştim ama 2 kere daha denesem yapacaktım yani biraz daha dene mantığını anlıyorsun kolaylaşıyor.

2 kere canımı doldurmama rağmen geçemiyorum. Sırf sonunu merak ettiğim içinde silemiyorum oyunu. En sonunda hile yapacağım sanırım.

Hocam ona zor diyorsanız final bosslarından herhangi birini nasıl geçiceksiniz ki. Pes etmeyin deneyin aslında mantığı ve uygulaması çok kolay.

Hocam ona zor diyorsanız final bosslarından herhangi birini nasıl geçiceksiniz ki. Pes etmeyin deneyin aslında mantığı ve uygulaması çok kolay.

Zaten, oyunu hikayesi için oynuyorum. Düz giderken karşımaza çıkanlardan hep kaçtım, savaşmadım. Bunlar gibi olanlardanda kaçabilseydim keşke.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı