Dyflinn Hectopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 1.778 Çözümler 5 Yer Sandalye Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2021 #21 Nemai dedi: Evet, bulmacalar var ancak aşırı miktarda yok. Çoğu da kolay. Genişletmek için tıkla... Hocam yukarıda BOSS savaşını atmıştım zaten. Gerçekten 15 dakika boyunca mı sürüyor? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Nemai dedi: Evet, bulmacalar var ancak aşırı miktarda yok. Çoğu da kolay. Genişletmek için tıkla... Hocam yukarıda BOSS savaşını atmıştım zaten. Gerçekten 15 dakika boyunca mı sürüyor? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
F Furkan1461 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2019 Mesajlar 7.576 Çözümler 83 30 Mart 2021 #22 Dyflinn dedi: Hocam yukarıda BOSS savaşını atmıştım zaten. Gerçekten 15 dakika boyunca mı sürüyor? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... 15 Dakika işin görünen kısmı göründüğü kadar kolay sayılmaz.
Dyflinn dedi: Hocam yukarıda BOSS savaşını atmıştım zaten. Gerçekten 15 dakika boyunca mı sürüyor? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... 15 Dakika işin görünen kısmı göründüğü kadar kolay sayılmaz.
Dyflinn Hectopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 1.778 Çözümler 5 Yer Sandalye Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2021 #23 Furkan1461 dedi: 15 Dakika işin görünen kısmı göründüğü kadar kolay sayılmaz. Genişletmek için tıkla... Hocam 15 dakika savaş mı olur ya? Tamam kalp yönetmek zordur kim bilir kaç kere deneniyor da. Her BOSS savaşı 15 dakika mı sürüyor?
Furkan1461 dedi: 15 Dakika işin görünen kısmı göründüğü kadar kolay sayılmaz. Genişletmek için tıkla... Hocam 15 dakika savaş mı olur ya? Tamam kalp yönetmek zordur kim bilir kaç kere deneniyor da. Her BOSS savaşı 15 dakika mı sürüyor?
F Furkan1461 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2019 Mesajlar 7.576 Çözümler 83 30 Mart 2021 #24 Dyflinn dedi: Hocam 15 dakika savaş mı olur ya? Tamam kalp yönetmek zordur kim bilir kaç kere deneniyor da. Her BOSS savaşı 15 dakika mı sürüyor? Genişletmek için tıkla... Her BOSS değil.
Dyflinn dedi: Hocam 15 dakika savaş mı olur ya? Tamam kalp yönetmek zordur kim bilir kaç kere deneniyor da. Her BOSS savaşı 15 dakika mı sürüyor? Genişletmek için tıkla... Her BOSS değil.
Dyflinn Hectopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 1.778 Çözümler 5 Yer Sandalye Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2021 #25 Furkan1461 dedi: Hepsi değil. Genişletmek için tıkla... Şimdi satın aldım oynamaya başlayacağım akşama doğru. İlk RPG deneyimim olacak. Tavsiyeleriniz var mı?
Furkan1461 dedi: Hepsi değil. Genişletmek için tıkla... Şimdi satın aldım oynamaya başlayacağım akşama doğru. İlk RPG deneyimim olacak. Tavsiyeleriniz var mı?
Ciarus Hectopat Katılım 30 Temmuz 2020 Mesajlar 939 Çözümler 7 30 Mart 2021 #26 SpiderMan64 dedi: Undertale hakkında ne düşünüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Sıkıldığında oynayacağın eğlenceli bir oyun.
SpiderMan64 dedi: Undertale hakkında ne düşünüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Sıkıldığında oynayacağın eğlenceli bir oyun.
Rosseckx Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Mayıs 2015 Mesajlar 2.266 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Sovngarde 30 Mart 2021 #27 Oyun yapımına yeni bir soluk diyebilirim. Bir kişi ile bile ne kadar harika işler çıkarılabileceğinin örneği. Dyflinn dedi: Şimdi satın aldım oynamaya başlayacağım akşama doğru. İlk RPG deneyimim olacak. Tavsiyeleriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Ayrıca Dost abinin aşırı şekilde sevdiği bir oyun. İncelemesini izlemeni öneririm izlemediysen.
Oyun yapımına yeni bir soluk diyebilirim. Bir kişi ile bile ne kadar harika işler çıkarılabileceğinin örneği. Dyflinn dedi: Şimdi satın aldım oynamaya başlayacağım akşama doğru. İlk RPG deneyimim olacak. Tavsiyeleriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Ayrıca Dost abinin aşırı şekilde sevdiği bir oyun. İncelemesini izlemeni öneririm izlemediysen.
F Furkan1461 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2019 Mesajlar 7.576 Çözümler 83 30 Mart 2021 #28 Dyflinn dedi: Şimdi satın aldım oynamaya başlayacağım akşama doğru. İlk RPG deneyimim olacak. Tavsiyeleriniz var mı? Genişletmek için tıkla... İndirimlerde 7 TL'ye düşüyordu biraz acele etmişsiniz. Her yeri araştır, eşyaları biriktir ve gerekmedikçe kullanma.
Dyflinn dedi: Şimdi satın aldım oynamaya başlayacağım akşama doğru. İlk RPG deneyimim olacak. Tavsiyeleriniz var mı? Genişletmek için tıkla... İndirimlerde 7 TL'ye düşüyordu biraz acele etmişsiniz. Her yeri araştır, eşyaları biriktir ve gerekmedikçe kullanma.
A Ali998 Centipat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 2.455 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2021 #29 Kendisini oynadım ancak hiç bitirmedim. Çok iyi bir hikayesi var arkadaşlar anlattı. "Fan art"ın kötü bir şey olabileceğini öğrendiğim ilk oyun.
Kendisini oynadım ancak hiç bitirmedim. Çok iyi bir hikayesi var arkadaşlar anlattı. "Fan art"ın kötü bir şey olabileceğini öğrendiğim ilk oyun.
Ayran Man Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 365 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2021 #30 .