BeaWiex Hectopat Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 110 14 Ekim 2020 #1 Undertale oynarken ok tuşlarını kullanmak çok zor bunu nasıl wasd a çevireceğim.
Coeus Decapat Katılım 5 Ekim 2020 Mesajlar 867 Makaleler 1 Çözümler 1 14 Ekim 2020 #2 Sanırsam onu ayarı yoktu. Bu arada çok güzel bir oyun oynuyorsunuz. Artı 0 Eksi
Kaanolovski Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Aralık 2019 Mesajlar 2.198 Makaleler 1 Çözümler 104 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Diğer 14 Ekim 2020 #3 Oyun içi böyle bir ayar yok. Fakat klavye tuş ataması varsa yapabilirsiniz bir şekilde. Artı 0 Eksi
alyhisa Hectopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 2.026 Makaleler 2 Çözümler 8 14 Ekim 2020 #4 Ceviremezsin. Artı 0 Eksi
FurkanxdTR Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Eylül 2020 Mesajlar 2.608 Çözümler 8 14 Ekim 2020 #5 Var. Fn tuşu ile W tuşuna(yukarı yön tuşu da olabilir) aynı anda basılı tut. Yok tuşları ile WASD yeri değişecek. Artı 0 Eksi
Var. Fn tuşu ile W tuşuna(yukarı yön tuşu da olabilir) aynı anda basılı tut. Yok tuşları ile WASD yeri değişecek.
T Takaly Hectopat Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 791 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2020 #6 BeaWiex dedi: Undertale oynarken ok tuşlarını kullanmak çok zor bunu nasıl wasd a çevireceğim. Genişletmek için tıkla... Aynen çevrilmiyor bende yön tusları bozuk olduğu için oynayamadım. Artı 0 Eksi
BeaWiex dedi: Undertale oynarken ok tuşlarını kullanmak çok zor bunu nasıl wasd a çevireceğim. Genişletmek için tıkla... Aynen çevrilmiyor bende yön tusları bozuk olduğu için oynayamadım.
Coeus Decapat Katılım 5 Ekim 2020 Mesajlar 867 Makaleler 1 Çözümler 1 14 Ekim 2020 #7 FurkanxdTR dedi: Var. FN tuşu ile W tuşuna(yukarı yön tuşu da olabilir) aynı anda basılı tut. Yok tuşları ile WASD yeri değişecek. Genişletmek için tıkla... Ben de ilk defa burada öğreniyorum bak. BeaWiex dedi: Undertale oynarken ok tuşlarını kullanmak çok zor bunu nasıl wasd a çevireceğim. Genişletmek için tıkla... Git gide alışıyorsun ya çok zor değil. Artı 0 Eksi
FurkanxdTR dedi: Var. FN tuşu ile W tuşuna(yukarı yön tuşu da olabilir) aynı anda basılı tut. Yok tuşları ile WASD yeri değişecek. Genişletmek için tıkla... Ben de ilk defa burada öğreniyorum bak. BeaWiex dedi: Undertale oynarken ok tuşlarını kullanmak çok zor bunu nasıl wasd a çevireceğim. Genişletmek için tıkla... Git gide alışıyorsun ya çok zor değil.
FurkanxdTR Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Eylül 2020 Mesajlar 2.608 Çözümler 8 14 Ekim 2020 #8 Coeus dedi: Ben de ilk defa burada öğreniyorum bak. Genişletmek için tıkla... Yanlışlıkla yapmıştım o şekilde öğrendim . Rampage klavye kullanıyorum belki sadece Rampage'lerde oluyordur. Artı 0 Eksi
Coeus dedi: Ben de ilk defa burada öğreniyorum bak. Genişletmek için tıkla... Yanlışlıkla yapmıştım o şekilde öğrendim . Rampage klavye kullanıyorum belki sadece Rampage'lerde oluyordur.
nih Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 4.688 Makaleler 1 Çözümler 45 14 Ekim 2020 #9 Bir klavye kombinasyonu ile ok tuşları ile WASD tuşları yer değiştiriyordu. Onu kullanarak değiştirebilirsiniz. Tabii bu aslında direkt bilgisayarın tuşlarını değiştiriyor, oyundan çıktıktan sonra aynı kombinasyonla bunu kapatmanız lazım. FurkanxdTR dedi: Var. Fn tuşu ile W tuşuna(yukarı yön tuşu da olabilir) aynı anda basılı tut. Yok tuşları ile WASD yeri değişecek. Genişletmek için tıkla... Bu arkadaşın dediği kombinasyon olabilir, deneyin. Ben tam olarak kombinasyonu hatırlamıyorum. Her klavyede çalışmadığını söyleyeyim. Artı 0 Eksi
Bir klavye kombinasyonu ile ok tuşları ile WASD tuşları yer değiştiriyordu. Onu kullanarak değiştirebilirsiniz. Tabii bu aslında direkt bilgisayarın tuşlarını değiştiriyor, oyundan çıktıktan sonra aynı kombinasyonla bunu kapatmanız lazım. FurkanxdTR dedi: Var. Fn tuşu ile W tuşuna(yukarı yön tuşu da olabilir) aynı anda basılı tut. Yok tuşları ile WASD yeri değişecek. Genişletmek için tıkla... Bu arkadaşın dediği kombinasyon olabilir, deneyin. Ben tam olarak kombinasyonu hatırlamıyorum. Her klavyede çalışmadığını söyleyeyim.
KS KS BeaWiex Hectopat Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 110 15 Ekim 2020 #10 FurkanxdTR dedi: Var. FN tuşu ile W tuşuna(yukarı yön tuşu da olabilir) aynı anda basılı tut. Yok tuşları ile wasd yeri değişecek. Genişletmek için tıkla... Denedim olmadı. Artı 0 Eksi
FurkanxdTR dedi: Var. FN tuşu ile W tuşuna(yukarı yön tuşu da olabilir) aynı anda basılı tut. Yok tuşları ile wasd yeri değişecek. Genişletmek için tıkla... Denedim olmadı.