Çözüldü Sürprizbozan Undertale iyi son nasıl yapılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Lahmacun60

Picopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 7 7700X
Asus EX-B650M-V7
Palit RTX4070 SUPER Jetstream OC
TwinMOS VOLTX DDR5 32GB (2x16GB) 6000Mhz
Kingston NV3 1TB 6000-4000MB/s
FSP CMT318 750W 80+ Bronze PCIE 5.0 Rainbow 4x120mm MidTower
AIGO AI 360mm RGB Siyah Sıvı Soğutma
Arkadaşlar selam. Undertale normal son ile bitirdim. Flowey geldi arkadaşlarınla bir daha görüşmek daha iyi olmaz mıydı falan dedi, sonra da farklı bir son daha var gibisinden bir şey söyledi. Sonra yeniden başladığımda en son save noktasında başladım iyi son için ne yapmam gerekiyor? Oyunu sıfırlamalı mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Ne kusuru papyrusun evindeyim şu anda ne yapacağım acaba.
Şu anda anladığım kadarıyla sadece True Lab'e girmeniz gerekiyor. İnternette şöyle bir yazı buldum işinize yaracağını düşünüyorum:

Asgore'un sarayına gitmeye devam et ve onunla savaş. Sonra onu bağışla. Sonra Flowey ile savaş. Sonra onu da bağışla. Sonunda Flowey seni geri gönderip Alphys ile arkadaş olmanı söyleyecek. Sonra geri dönmüş olacaksın. MTT Resort ile Core'u birbirine bağlayan köprüye git. Undyne seni arayıp Papyrus'un evine gidip onun için bir mektup teslim etmeni söyleyecek. Mektubu al ve Alphys'in laboratuvarına git. Mektubu bırak ve onunla randevuya çık. Randevudan sonra, çöp yerinde olacaksın. Devam et. Papyrus seni arayacak ve Alphys'in laboratuvarına gitmeni söyleyecek. Alphys'in laboratuvarına gel ve “banyoya” gir. Asansörde olacaksın. Sonra TRUE LAB'a ulaşacaksın.
Eski oyunculardan biriyim bildiğim kadarıyla hiçbir canavarı öldürmemen lazım zor olacak ama iyi son istediğine göre katlanacaksın papryus gibi bosları internetten araştır yine bildiğim kadarıyla iltifat et kaç gibi butonlara basacaksın ve gideceksin kalanını hatırlamıyorum

Bunun için true pacifist rehberlerine bakabilirsiniz hocam.

Oyunu sıfırlayıp hiçbir yaratığı öldürmemeniz lazım, hepsini bağışla yapacaksınız. Kendiliğinden oluyor zaten iyi son. Oyun başındaki manken de dahil.

Oyunu sıfırlayıp hiçbir yaratığı öldürmemeniz lazım, hepsini bağışla yapacaksınız. Kendiliğinden oluyor zaten iyi son. Oyun başındaki manken de dahil.

Oyun şu an iyi sonda hocam. Sadece ekstra yapması gereken şeyler var.

Normal sonla iyi son farklı hocam. İyi sonda Flowey gelip tüm arkadaşlarımızı sarmaşıkla sarıyor sonra hepsini kurtarıp dışarı çıkıyoruz.

Evet ama şu an rotası zaten iyiye gidebilir tekrardan sıfırlamasına gerek yok. Yapması gereken 2-3 şeyi yaptıktan sonra true pacifist sonuna ulaşacak diye hatırlıyorum. Yapması gereken şeyleri detaylı hatırlamadığım için bir şey diyemiyorum maalesef.

True lab'e girmekten mi bahsediyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…