CanVolteX Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mayıs 2020 Mesajlar 1.639 Çözümler 5 Daha fazla Sistem Özellikleri İŞLEMCİ: 11. nesil İNTEL Core i5 RAM: 16gb DDR4 EKRAN KARTI: RTX3050 Tİ ASUS TUF GAMİNG F15 Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 26 Eylül 2020 #1 Undertale'ı nasıl kaydederim? İyi forumlar.
Tunahan Arık Hectopat Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 603 Çözümler 4 26 Eylül 2020 #2 Bilmiyorum ben fakat belki yardımcı olur: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Bilmiyorum ben fakat belki yardımcı olur: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
V vermillionp2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 2.874 Çözümler 25 26 Eylül 2020 #3 Oyundan çıkınca otomatik kaydediliyor olması lazım. Bunların yanına gidip enter basıp kaydedebilirsiniz. Basınca ise Save ya da Kaydet şeklinde yazar. Artı 0 Eksi
Oyundan çıkınca otomatik kaydediliyor olması lazım. Bunların yanına gidip enter basıp kaydedebilirsiniz. Basınca ise Save ya da Kaydet şeklinde yazar.
A AntenOS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Nisan 2020 Mesajlar 3.034 Makaleler 2 Çözümler 8 26 Eylül 2020 #4 Kaydederim derken neyi kast ettiğinizi anlayamadım. vermillionp2 dedi: Oyundan çıkınca otomatik kaydediliyor olması lazım. Genişletmek için tıkla... Save noktasından save alması gerekiyor. Artı 0 Eksi
Kaydederim derken neyi kast ettiğinizi anlayamadım. vermillionp2 dedi: Oyundan çıkınca otomatik kaydediliyor olması lazım. Genişletmek için tıkla... Save noktasından save alması gerekiyor.
V vermillionp2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 2.874 Çözümler 25 26 Eylül 2020 #5 AntenOS dedi: Kaydederim derken neyi kast ettiğinizi anlayamadım. Save noktasından save alması gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Yıldız gibi şeyler değil mi ? Artı 0 Eksi
AntenOS dedi: Kaydederim derken neyi kast ettiğinizi anlayamadım. Save noktasından save alması gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Yıldız gibi şeyler değil mi ?
A AntenOS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Nisan 2020 Mesajlar 3.034 Makaleler 2 Çözümler 8 26 Eylül 2020 #6 vermillionp2 dedi: Yıldız gibi şeyler değil mi ? Genişletmek için tıkla... Evet. Artı 0 Eksi
KS KS CanVolteX Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mayıs 2020 Mesajlar 1.639 Çözümler 5 Daha fazla Sistem Özellikleri İŞLEMCİ: 11. nesil İNTEL Core i5 RAM: 16gb DDR4 EKRAN KARTI: RTX3050 Tİ ASUS TUF GAMİNG F15 Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 26 Eylül 2020 #7 AntenOS dedi: İşte checkpointten bahsediyorum. Yıldız gibi şeylerin istine gelip enter basıcağım değil mi? Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
AntenOS dedi: İşte checkpointten bahsediyorum. Yıldız gibi şeylerin istine gelip enter basıcağım değil mi? Genişletmek için tıkla...
Hangottom Hectopat Katılım 11 Haziran 2020 Mesajlar 3.605 Makaleler 4 Çözümler 12 26 Eylül 2020 #8 Oyunda belirli noktalar var. O noktalara geldiğiniz zaman otomatik kaydediyor. Oyuna girdiğin zaman o noktadan başlıyorsun. Artı 0 Eksi
Oyunda belirli noktalar var. O noktalara geldiğiniz zaman otomatik kaydediyor. Oyuna girdiğin zaman o noktadan başlıyorsun.
A AntenOS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Nisan 2020 Mesajlar 3.034 Makaleler 2 Çözümler 8 26 Eylül 2020 #9 Hangottom dedi: Oyunda belirli noktalar var. O noktalara geldiğiniz zaman otomatik kaydediyor. Oyuna girdiğin zaman o noktadan başlıyorsun. Genişletmek için tıkla... eğer yıldıza basıp kaydetmezse en son nereden Save aldıysa ordan devam eder. Sadece yanına gitmesi yeterli değil, üzerine basıp Enter demesi gerek. Artı 0 Eksi
Hangottom dedi: Oyunda belirli noktalar var. O noktalara geldiğiniz zaman otomatik kaydediyor. Oyuna girdiğin zaman o noktadan başlıyorsun. Genişletmek için tıkla... eğer yıldıza basıp kaydetmezse en son nereden Save aldıysa ordan devam eder. Sadece yanına gitmesi yeterli değil, üzerine basıp Enter demesi gerek.
ece özsoy Femtopat Katılım 30 Nisan 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 30 Nisan 2021 #10 Ben kaydedemiyorum şu yapraklara basma yerine kadar geldim ama 2 eldir kaydedilmiyor. Üstelik o yıldız gibi yerlerden can bastım ama olmadı. Artı 0 Eksi
Ben kaydedemiyorum şu yapraklara basma yerine kadar geldim ama 2 eldir kaydedilmiyor. Üstelik o yıldız gibi yerlerden can bastım ama olmadı.