Undertale Undyne nasıl öldürülür?

havucarr0t

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi Undyne nasıl öldürülür onu soracağım, 10. deneyişim boss ölmüyor mübarek ölümsüz boss yapmışlar. Sanırsam benim hatam bir envanterim de bir tek Toriel'in verdiği turta ve sert eldiven olmasıydı, arkalara doğru gittidiğim de dondurma satan adamı da bulamadım ne yapacağımı da bilmiyorum tavsiye verirseniz güzel olur, teşekkürler.

Normal son. Siz dediğimi yapın bağışla ya da aktivite kısmından kaç var ona basmanız lazım.
Tamamdır, hocam.
Normal son. Siz dediğimi yapın bağışla ya da aktivite kısmından kaç var ona basmanız lazım.
Hocam çok az canı kaldı son 1 kere öldürmeyi denediğim de sizce birazcık daha denemeye değer mi envanterim de sadece 1 turta ve 1 sert eldiven var.

Son düzenleme:
Tamamdır, hocam.

Hocam çok az canı kaldı son 1 kere öldürmeyi denediğim de sizce birazcık daha denemeye değer mi envanterim de sadece 1 turta ve 1 sert eldiven var.

Hocam siz oraya gelene kadar bir yarısını bağışlayıp bir yarısını öldürdüyseniz canınız tamamen öldürerek gidilmiş kadar yoktur siz en iyisi kaçmaya bakın.

Hocam, bu boss ne güçlüymüş be. Kaçarken sizin dediğiniz gibi "öl velet" niye" dedi niye anlamıyorum adam bir an makineye bağladı.
Pes ediyorum bu neymiş be!

İlk Undertale'ye başladığımda bende böyle olmuştum sonra bitirince normie fanboy oldum sonra aklım başıma geldi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı