Sürprizbozan Undertale sonu nasıl yapılıyor?

• Konuyu başlatan 261174
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 18
  • Görüntüleme 1.092
Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

261174

Hectopat
Birisi iyi son yapmak için ilk önce normal son yapmalısın dedi. İlk defa böyle bir şey duydum ve oyunu daha önce hiç bitirmedim hep yarıda falan bıraktım. Şu an bitirmek için oynuyorum ve tek bir canavarı bile öldürmedim ve finale yaklaştım. Şimdi ben hiçbir canavarı öldürmediğime rağmen bu iyi son olarak bitmeyecek mi? Normal son mu olacak?

Birisi iyi son yapmak için ilk önce normal son yapmalısın dedi. İlk defa böyle bir şey duydum ve oyunu daha önce hiç bitirmedim hep yarıda falan bıraktım. Şu an bitirmek için oynuyorum ve tek bir canavarı bile öldürmedim ve finale yaklaştım. Şimdi ben hiçbir canavarı öldürmediğime rağmen bu iyi son olarak bitmeyecek mi? Normal son mu olacak?

Hayır hocam yanlış bilmiyorsam ya asriel dreemur ile yüzleşeceksiniz ya da Omega flowey ile ama şartlarını hatırlamıyorum ama kesin olarak pacifist(iyi) son olacaktır.

Bir çok kişi iyi son yapmak için ilk önce normal olarak oyunu bitirilmesini söylüyor hocam.
kısaca özetlersek, normal sonu kimseyi öldürmeden yap sonra oyunu menüsünden sıfırla ve kimseyi öldürmeyip, herkesle dost olup iyi sona ulaş.

Hayır hocam yanlış bilmiyorsam ya asriel dreemur ile yüzleşeceksiniz ya da Omega flowey ile ama şartlarını hatırlamıyorum ama kesin olarak pacifist(iyi) son olacaktır.
YouTube'de Undertale *iyi son* serisi yapıyorum, o yüzden merak ettim şimdi bu adam iyi son yapmaya çalışıyor da olmayacak ki falan demesinler rezil olmayayım. :D

Videolarda ki iyi son yazısını normal son olarak değiştirmeli miyim?

YouTube'da Undertale *iyi son* serisi yapıyorum, o yüzden merak ettim şimdi bu adam iyi son yapmaya çalışıyor da olmayacak ki falan demesinler rezil olmayayım. :D

Videolarda ki iyi son yazısını normal son olarak değiştirmeli miyim?

Değiştirin hocam :D

Oyunun 4 farklı sonu var benim bitirdiğim, iyi son, kötü son, iyi-kötü son, kötü-iyi son. Oyunu bitirme şeklinize bağlı olarak bir sonra ki bitirme şekliniz tamamen değişiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı