Çözüldü Undertale Undyne yendikten sonra evde kimse yok

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Mustafa.kemall

Decapat
Daha fazla  
Undyne sıcak yere götürüp su döktüm sonra evine gittim kimse yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
İyi son yapmaya çalışıyorsunuz galiba onu yapmak için kimseye saldırmamanız lazım eğer saldırırsanız iyi son açamazsınız. Ondan kaynaklı.
İyi son yapmaya çalışıyorsunuz galiba onu yapmak için kimseye saldırmamanız lazım eğer saldırırsanız iyi son açamazsınız. Ondan kaynaklı.

Çözüm
İyi son için kimseyi öldürmeden oyunu bitirip flowey fightından sonra devam et deyip evine gitmeniz gerekiyor.

Normal son yaparken birilerini öldürdüyseniz ondan sonraki hiçbir oyunda iyi son yapamazsınız oyunu oyun dosyalarından sıfırlamanız lazım oyun içinden sıfırlamak oyunu sıfırlamıyor.

Normal son yaparken birilerini öldürdüyseniz ondan sonraki hiçbir oyunda iyi son yapamazsınız oyunu oyun dosyalarından sıfırlamanız lazım oyun içinden sıfırlamak oyunu sıfırlamıyor.

Çok zahmetliymiş ayrıca dün iyi son yapmaya çalıştım olmadı papyrus ile Undyne evine gitmek lazımmış diye bugün tekrar denedim oyun dosya sıfırlamak gerekiyormuş :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…