Yıl 2025 oldu ama Undertale hakkında aklıma bir soru takıldı. Chara'nın amacı canavarların özgürlüğünü sağlamaksa neden tüm canavarları öldürdü?
Yıl 2025 oldu ama Undertale hakkında aklıma bir soru takıldı. Chara'nın amacı canavarların özgürlüğünü sağlamaksa neden tüm canavarları öldürdü?
Çünkü frisk öldürdükce charaya güç geldi ruhunu nefret doldurdu ve öfke dolu oldu kendi istegiyle yapmıyor bunu friskin suçu.
Güzel soru. Hatırladığım kadarı ile chara insanlardan nefret ediyor çünkü Asriel'in ölümüne sebep oldular. Chara tüm canavarları öldürüp bütün zaman çizelgesini silmek istiyor. Bu sayede kötü sonun en sonunda kazandığı güç ile yeniden asriel ile birlikte olacağı bir zaman çizelgesi olacak.
Glichtale'da sanırım bu anlatılıyor, ama orijinal UT hikayesinde yer verilmiyor sanırsam.
Olabilir ama chara öldügü için ruhu friskin bedenine yapışık ve canavarlar öldükce nefret kazanıyor charanın da kötü olmasına sebep oluyor ayrıca UT de yer verilmeme sebebi geliştiricinin oyunu unutmasıydı bizim anlattıklarımız teoridir (hard mode devam etmemesi unutulduguna dair kanıttır).
Ulan böyle oyun yapıp unutmak apayrı bir kafa hard mode devamı geleydi keşke.
(Evet o teori kısmına glichtale ve fandomlardan hakimim.)
Umarım Undertale oyunda Deltarune fight modu çıkarırlar aradım bulamadım.
Söylemeyi unuttum Deltarune çıktı ama fight mekanigi dışında her şey rezalet bunu anlamış olmalılar chapter 3 ortada yok.
Düşünüldüğünde çok ilginç bir proje. Yapılır mı uğraşılsa yapılır.
Acayip potansiyeli olan oyunun içinden geçtiler vallahi, UT mekanikleri için değil daha çok hikayesi için sevildi zaten.
Aynen öyle UT hikayesi güzel ama Deltarune çok saçmaydı tobyfox yaptıgı hatayı anladı Deltarune'yi tozlu raflara koydu Undertale 2 çıkartsaydı epey para kazanırdı ama kafa işte.
Ona kafa lazım işte, fan made bir Undertale 2 çıkartmayı düşündüm ama sağlam bütçe lazım o işlere. Ekip bulunurda hani vakit hani para.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.