Undertale'de sans nasıl geçilir?

Aresxe13

Picopat
Daha fazla  
Sans dövüşüne geldim ama hiçbir yiyeceğim yok. Sadece oyun başında alınan 10 can veren monstercandy yiyeceği var o kadar. Günlerdir geçemiyorum, verebileceğiniz taktikler var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:

Şu siteye gir bu site Undertale'deki sans ile hiçbir farkı yok. Yüzde yüz birebir aynısı merak etme, bu sitede practice ve single attack diye iki seçenek var. Oradan her parta alışmaya çalış daha sonra gerçek undertaleye gir ve sansı kolayca yen.

Son düzenleme:

Şu siteye gir bu site Undertale'deki sans ile hiçbir farkı yok. Yüzde yüz birebir aynısı merak etme, bu sitede practice ve Single attack diye iki seçenek var. Oradan her parta alışmaya çalış daha sonra gerçek Undertale'ye gir ve sansı kolayca yen.

Kanka oradan zaten oynadım, zaten asıl o yüzden Sans'ı yenmem biraz daha zor, oradaki hareketler gerçek oyundakine göre çok daha yavaş oluyor. Karakterin hareketleri falan da yavaş orada. Hazır oyundakine alışmışım oraya gidip bir daha alışmakla uğraşmayayım sonra.

Kanka oradan zaten oynadım, zaten asıl o yüzden Sans'ı yenmem biraz daha zor, oradaki hareketler gerçek oyundakine göre çok daha yavaş oluyor. Karakterin hareketleri falan da yavaş orada. Hazır oyundakine alışmışım oraya gidip bir daha alışmakla uğraşmayayım sonra.

Hayır hiçbir farkı yok tamamen çözünürlük farkından dolayı öyle hissediyorsunuz sadece, dediğim gibi sansı no hit yapmış biriyim ve bu site bana çok yardımcı oldu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı