Sürprizbozan Undertale'de Undyne The Undying bölümü nasıl geçilir?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ellma

Hectopat
Daha fazla  
Sabah Undertale kötü son başladım ve Undyne'e kadar geldim fakat undying baş ağrısı yapıyor. Nasıl geçeceğimi bilmiyorum ve şarkı arttıkça ilginç bir şekilde saldırıları hızlanıyor. Nasıl geçeceğime dair tavsiyeleriniz varsa burada paylaşabilirsiniz.

Kalp kırmızı olduğunda rastgele sağa sola giderek değil de yuvarlak çizerek kaçmayı dene. Okla gelen saldırılara yapacak bir şey yok pratik yapman gerek.

Kalp kırmızı olduğunda rastgele sağa sola giderek değil de yuvarlak çizerek kaçmayı dene. Okla gelen saldırılara yapacak bir şey yok pratik yapman gerek.

Kalp kırmızı olduğunda zaten çok kolay benim en zorlandığım yeşil olduğu zaman yaptığı saldırılar. Tabii kırmızının da kendine has zorlukları oluyor ilerledikçe.

Kalp kırmızı olduğunda zaten çok kolay benim en zorlandığım yeşil olduğu zaman yaptığı saldırılar. Tabii kırmızının da kendine has zorlukları oluyor ilerledikçe.
Oklar rastgele gelmiyor hep belli bir sıraya geliyor. Google'a yazsan bulursun onlara bakıp ezberlesen yapabilirsin.

Tamamdır hocam sağ olun. Peki iyileştirme itemleri olarak neleri ne sırayla kullanmam doğru ve uzun ömürlü olur?
En çok dolduranı önce kullan ki item kullanma sıklığın başta azalsın ve daha çok saldırı hakkın olsun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı