Undervolt işlemi sonrası görüntü gelmiyor

KurenainoButa

Hectopat
Merhaba. 1 ay önce de undervolt işleminden sonra bu durumu yaşamıştım, 22.11.2'den sonra 2. kez aynı hata oldu. Bilgisayarı açıyorum, görüntü gelmiyor, Power'dan kapatıp tekrar açınca düzeliyor ama WattMan ayarları sıfırlanıyor. Ben de ekran kartına yaptığım Undervolt'tan kaynaklandığını düşündüm o yüzden. Kart RX 6600, oyunlarda vs. hiçbir sorunum yoktu.
Kernel41 hatası veriyor ama o Power'dan kapattığım için muhtemelen. Undervolt işlemi bunu yapar mı yoksa başka spesifik sorun mu? Sorunu çözmem zor çünkü dediğim gibi, 1 ayda 2 kere yaşadım.

Hocam undervolt yaptığınızda Ghz değerleri tutmuyorsa bahsettiğiniz şeylere yol açabilir, yalnız son zamanlarda forumda undervolt yaptım şöyle oldu undervolt yaptım böyle oldu gibi bir çok konuyla karşılaşmaya başladım, neden kartın ayarlarıyla bu kadar oynuyorsunuz ? Gereksiz maceralara girişiyorsunuz.

Hocam undervolt yaptığınızda Ghz değerleri tutmuyorsa bahsettiğiniz şeylere yol açabilir, yalnız son zamanlarda forumda undervolt yaptım şöyle oldu undervolt yaptım böyle oldu gibi bir çok konuyla karşılaşmaya başladım, neden kartın ayarlarıyla bu kadar oynuyorsunuz ? Gereksiz maceralara girişiyorsunuz.
Oyunlarda sorunum yoktu, kartın ömrünü uzatıyormuş ya ondan, yapmayacağım zaten artık.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı