Çözüldü Undervolt sonrası laptop hiç tepki vermiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ali Çelik

Megapat
Daha fazla  
Throotlestop ile undervolt yaparken PC siyah ekranda kaldı. Şu an hiç tepki vermiyor. BIOS dahi açılmıyor. Forumda undervolt donanıma zarar vermiyor diye okumuştum.

Çözüm
Sadece prize takılıyken güç ışığı yandı ama cihaz çalışmadı. Sonra pilini taktım şu an açıldı çok şükür.
Pili tekrar takayım mı? Yoksa arka kapak açık pil sökülü halde prize takıp çalıştırmalı mıyım?

Sadece prize takılıyken güç ışığı yandı ama cihaz çalışmadı. Sonra pilini taktım şu an açıldı çok şükür.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Sevindim. Tekrar Undervolt etmeyi dener misiniz? Nasıl ettiniz merak ediyorum. Yani video falan var ise atın. Ben işin buraya nasıl gelebildiği konusunda şüpheliyim.

İşlemcinizi belirtin. Ben kendim de yardımcı olmaya çalışayım dilerseniz.

Throotlestop kullandım. Kademeli olarak voltajlari düşürdüm. PL 1-30 PL 2- 65 olarak girdim. i7 8750h gtx 1070 msi marka bir cihazım var.

Throotlestop kullandım. Kademeli olarak voltajlari düşürdüm. PL 1-30 PL 2- 65 olarak girdim. i7 8750h gtx 1070 msi marka bir cihazım var.
Yanlış bir şey de yok. PL limitlerini düşürmüşsünüz. Bu önemli bir şey değil.
Voltajları düşürürken de sorun olmaması gerekiyor. Allah allah aklıma takıldı bu olay benim ya.

Yanlış bir şey de yok. PL limitlerini düşürmüşsünüz. Bu önemli bir şey değil.
Voltajları düşürürken de sorun olmaması gerekiyor. Allah allah aklıma takıldı bu olay benim ya.
Daha önce i7 7700hq gtx 1060 cihazım vardı. Undervolt ilaç gibi gelmişti. 100 dereceye ulaşan sıcaklıklar 70-80 arasında sabitlenmişti. Bu msi cihazımda undervolt sıcaklıkları hiç etkilemedi. Birde yaşadığım bu durum çok canımı sıktı.

Aynı işlemciye sahibim.
Dediğiniz gibi ilaç oluyor adeta.

Sorununuz için üzgünüm. Maalesef ben ilk defa böyle bir şey ile karşılaşıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…