Undervolt sonrası sıcaklık neden düşmez?

Niye böyle bir şey dediğini arkadaşına sor. Niye elleme dediğini bilmiyorum.
500mhz hocam minimum değeri onu düşüremiyorum

Anlamadığım şey sizden dönüş alamıyorum hocam böyle yardım edecekseniz teşekkürler.

Konu kapanabilir.

Son düzenleme:
Ben teknik servis değilim, her an ulaşamaman normal değil mi? Min değeri ellemesen de olur.
Hocam dün 8 de yazmışım gece 12 de konuda gördüm sizi o yüzden dedim min değer kafamı karıştırdı 2581mhz Max yaptım 1150mv voltaj yaptım daha yapacağım birşey var mı ?

Hocam dün 8 de yazmışım gece 12 de konuda gördüm sizi o yüzden dedim min değer kafamı karıştırdı 2581mhz Max yaptım 1150mv voltaj yaptım daha yapacağım birşey var mı ?
Stok değerinin 2585 olduğunu söylemiştin, yine söylüyorum 4Mhz değiştirmen fark oluşturmaz. Dediğimi yapmamışsın bile.

Max ve min frekansı stok değerinden 75 düşür. Voltajı 100 mv düşür, stres test yap sorun yoksa istersen bu değerde kal istersen 10 ar 10 ar düşürüp test ederek git. Bilgisayar kapanır veya kasma donma olursa 10 ar 10 ar yükselt. Güç limitini +10 a getir.

Stok değerinin 2585 olduğunu söylemiştin, yine söylüyorum 4Mhz değiştirmen fark oluşturmaz. Dediğimi yapmamışsın bile.
2585'den 75 düşürüp voltajıda 100 düşürüp yaptım ve 1 dakika olmadan siyah ekran hocam ne yapmam gerek ? Güç limiti dediğiniz gibi +6 da

Yazdığımı okumuyorsun.
10 ar 10 ar ı görmemişim kusura bakmayın. Voltaj bende 1100 stabil değil sanırım 1130 yapsam denesem faydası olur mu ? Ve MHz'i sizin dediğiniz gibi yapsam ?

MHz'i daha da düşürme şansımız var mı hocam mesela voltajı arttırıp MHz i kıssak ?

10 ar 10 ar ı görmemişim kusura bakmayın. Voltaj bende 1100 stabil değil sanırım 1130 yapsam denesem faydası olur mu ? Ve MHz'i sizin dediğiniz gibi yapsam ?

MHz'i daha da düşürme şansımız var mı hocam mesela voltajı arttırıp MHz i kıssak ?
Tamamen şans ve zaman işi zaten. Dediğin gibi de yapabilirsin, her kart için farklı değerler çalışır. Deneyerek görmek en iyisi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı