toxicchain3 Hectopat Katılım 3 Temmuz 2020 Mesajlar 28 Yer Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2021 #1 Merhabalar. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodaki işlemleri bende denemek istiyorum ama anakartım ASRock A320M-HDVR4 olduğundan dolayı biraz çekimser davrandım. İşlemcim bu videodaki ile aynısı. Onun için sormaya geldim. Benim anakartımda da olabilecek bir şey mi? Şimdiden teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Ocak 2021
Merhabalar. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodaki işlemleri bende denemek istiyorum ama anakartım ASRock A320M-HDVR4 olduğundan dolayı biraz çekimser davrandım. İşlemcim bu videodaki ile aynısı. Onun için sormaya geldim. Benim anakartımda da olabilecek bir şey mi? Şimdiden teşekkürler.
T Tek7HackDedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 8.390 Makaleler 4 Çözümler 84 17 Ocak 2021 #2 Tehlikeli değil, zarar vermez. toxicchain3 dedi: Onun için sormaya geldim. Benim anakartımda da olabilecek bir şey mi? Genişletmek için tıkla... A320 ve 2500X de olmaz diye biliyorum. Artı 0 Eksi
Tehlikeli değil, zarar vermez. toxicchain3 dedi: Onun için sormaya geldim. Benim anakartımda da olabilecek bir şey mi? Genişletmek için tıkla... A320 ve 2500X de olmaz diye biliyorum.