Undervolt tehlikeli mi?

atakannnn

Hectopat
RTX 2060 ASUS kullanıyorum. Mortal Kombat 1 oynarken 75-80'e kadar çıktı ısı derecesi ve bir önceki kartım galiba ısı değerleri yüzünden bozuldu. Cidden çok sıcak çalışıyordu, ben de korktuğum için undervolt yaptım. Sizce bir zararı olur mu, stok ayarlara geri mi dönmeliyim? 1718'den 1755'e çıkardım, 881 yazıyor alt kısımda da galiba sabitlediğim mV. Doğru mu yapmışım yoksa bu kart için önerdiğiniz, zarar gelmeyecek bir ayar var mı? Isı değerini 10 derece düşürebilecek.

809c76db-367b-4fe1-ae33-aefb2174f7ad.jpg

809c76db-367b-4fe1-ae33-aefb2174f7ad.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Zararı yok faydası var. Sadece stabil değeri bulman gerekiyor. Voltajı kaç düşürdün? Stabil değer her kartta aynı olmaz. Deneyip bulman gerekiyor. İlk başta -100mV ile dene. Stabil olursa daha düşürürsün veya kalırsın.

Zararı yok faydası var. Sadece stabil değeri bulman gerekiyor. Voltajı kaç düşürdün? Stabil değer her kartta aynı olmaz. Deneyip bulman gerekiyor. İlk başta -100mV ile dene. Stabil olursa daha düşürürsün veya kalırsın.

Pek anlayamadım bende yükte 1030 mu ne oluyor ben 881'e cektim bazen daha dusurdum daha yukselttim oyundan atıp durdu şu an yaptığım ayarda oyundan atma falan yok

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı