Nysentiera Hectopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 549 Çözümler 4 26 Ağustos 2022 #1 Arkadaşlar merhaba. Ben dün EndeavourOS kurdum. Şimdi yanına Windows indirmek istiyorum. Peki nasıl kurulum USB'si kurabilirim? ISO dosyası mevcut fakat yazdıramadım.
Arkadaşlar merhaba. Ben dün EndeavourOS kurdum. Şimdi yanına Windows indirmek istiyorum. Peki nasıl kurulum USB'si kurabilirim? ISO dosyası mevcut fakat yazdıramadım.
Çözüm The Shorekeeper 26 Ağustos 2022 UNetbootin yerine WoeUSB kullanabilirsiniz. Bash:Panoya kopyala yay -S woeusb-ng Kullanımı: Bash:Panoya kopyala sudo woeusb --device /path/to/iso /dev/XXX --target-filesystem NTFS /path/to/iso: Bu kısımda ISO dosyasının yolunu koyacaksınız. /home/$USER/ISOs/Windows.iso gibi. /dev/XXX: Bu kısımda USB belleğinizin lsblk komutunda görünen adını gireceksiniz. /dev/sdb gibi.
UNetbootin yerine WoeUSB kullanabilirsiniz. Bash:Panoya kopyala yay -S woeusb-ng Kullanımı: Bash:Panoya kopyala sudo woeusb --device /path/to/iso /dev/XXX --target-filesystem NTFS /path/to/iso: Bu kısımda ISO dosyasının yolunu koyacaksınız. /home/$USER/ISOs/Windows.iso gibi. /dev/XXX: Bu kısımda USB belleğinizin lsblk komutunda görünen adını gireceksiniz. /dev/sdb gibi.
The Shorekeeper Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 7.736 Makaleler 22 Çözümler 279 Daha fazla Sistem Özellikleri Laptop: ASUS TUF Gaming F15 FX506LHB-HN323 İşlemci: i5-10300H Ekran kartı: GTX 1650 RAM: 16 GB 3200 MHz DDR4 Laptop Dahili Depolama: Intel SSDPEKNU512GZ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Ağustos 2022 #2 UNetbootin yerine WoeUSB kullanabilirsiniz. Bash:Panoya kopyala yay -S woeusb-ng Kullanımı: Bash:Panoya kopyala sudo woeusb --device /path/to/iso /dev/XXX --target-filesystem NTFS /path/to/iso: Bu kısımda ISO dosyasının yolunu koyacaksınız. /home/$USER/ISOs/Windows.iso gibi. /dev/XXX: Bu kısımda USB belleğinizin lsblk komutunda görünen adını gireceksiniz. /dev/sdb gibi. Son düzenleme: 27 Ağustos 2022 Artı 0 Eksi Çözüm
UNetbootin yerine WoeUSB kullanabilirsiniz. Bash:Panoya kopyala yay -S woeusb-ng Kullanımı: Bash:Panoya kopyala sudo woeusb --device /path/to/iso /dev/XXX --target-filesystem NTFS /path/to/iso: Bu kısımda ISO dosyasının yolunu koyacaksınız. /home/$USER/ISOs/Windows.iso gibi. /dev/XXX: Bu kısımda USB belleğinizin lsblk komutunda görünen adını gireceksiniz. /dev/sdb gibi.
KS KS Nysentiera Hectopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 549 Çözümler 4 26 Ağustos 2022 #3 Kernelginar dedi: UNetbootin yerine WoeUSB kullanabilirsiniz. Bash:Panoya kopyala yay -S woeusb-ng Kullanımı: Bash:Panoya kopyala sudo woeusb --device /path/to/iso /dev/XXX --target-filesystem NTFS /path/to/iso: Bu kısımda ISO dosyasının yolunu koyacaksınız. /home/$USER/ISOs/Windows.iso Gibi. /dev/XXX: Bu kısımda USB belleğinizin lsblk komutunda görünen adını gireceksiniz. /dev/sdb Gibi. Genişletmek için tıkla... Sağ olun Dual-boot kullanıyorum artık. Artı 0 Eksi
Kernelginar dedi: UNetbootin yerine WoeUSB kullanabilirsiniz. Bash:Panoya kopyala yay -S woeusb-ng Kullanımı: Bash:Panoya kopyala sudo woeusb --device /path/to/iso /dev/XXX --target-filesystem NTFS /path/to/iso: Bu kısımda ISO dosyasının yolunu koyacaksınız. /home/$USER/ISOs/Windows.iso Gibi. /dev/XXX: Bu kısımda USB belleğinizin lsblk komutunda görünen adını gireceksiniz. /dev/sdb Gibi. Genişletmek için tıkla... Sağ olun Dual-boot kullanıyorum artık.