UNEXPECTED_KERNEL_MODE_TRAP 0x7f Mavi ekran hatası

Catania

Megapat
Daha fazla  
UNEXPECTED_KERNEL_MODE_TRAP 0x7f mavi ekran hatasını sürekli almaya başladım. Bilgisayarımda bir şey yaparken değilde boşta bıraktığım zaman bu hatayı alıyorum. Format attım işe yaramadı. Sürücüler daimi güncel. Bellek testinden belleklerde sağlam çıktı. Eski konulardan baktığım çözümler pek iş yapmadı.

Ekran Alıntısı.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Söylenenleri yaptıkça azalacak düzelmezse sonrasında neyden olabileceği söylenecek zaten.
Disk check yaparken bilgisayar scanning and repairing %100 olduktan sonra kitlendi bir türlü başlamıyor. Windows düzgün yüklenmemiş hatasi verdi. Tekrar başlatmak işe yaramıyor yüklenme ekraninda kalıyor. Windows açılmıyor. Sorun SSD imiş sanıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Disk check yaparken bilgisayar scanning and repairing %100 olduktan sonra kitlendi bir türlü başlamıyor. Windows düzgün yüklenmemiş hatasi verdi. Tekrar başlatmak işe yaramıyor yüklenme ekraninda kalıyor. Windows açılmıyor. Sorun SSD imiş sanıyorum.
Bu olay yaşanmadan hemen önce NTFS_FILE_SYSTEM mavi ekran hatasi aldim. Bilgisayar şuan açılış ekranında dönüp duruyor açılamıyor. Girişteki hesap şifre girilen ekran(windows 10)da yuvarlaklar tur atıyor ama masaüstüne geçmiyor. SSD ölmüş mü yoksa baska bir sorun mu sizce? Laptobumda sadece SSD kullanıyorum(samsung 850 evo). Alalı 4 yıl oluyor.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı