A Ahmet(12) Kilopat Katılım 13 Şubat 2015 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2022 #1 RAM 8 GB SSD veya HDD modeli WD Blue 256 GB NVME SSD, WD Blue 1 TB HDD Ekran kartı GTX 1050 4GB İşlemci i5-7300HQ Monster Abra A5 v12.1.2 laptop kullanıyorum. Adobe Photoshop'a girerken başklıkta görünen hatayı verdi iki kez, açıklama kısmında da acpi.sys yazıyor. Sebebini anlamadım bilgisayar sıkıntısız çalışırken oluyor bu hata. Stres testleri yapıyorum kapanma yok. Minidump Dosyaları ekte. minidump_dosyalari MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere. www.mediafire.com Dosya Ekleri bsod.jpg 109,1 KB · Görüntüleme: 49 Son düzenleyen: Moderatör: 4 Şubat 2022
Monster Abra A5 v12.1.2 laptop kullanıyorum. Adobe Photoshop'a girerken başklıkta görünen hatayı verdi iki kez, açıklama kısmında da acpi.sys yazıyor. Sebebini anlamadım bilgisayar sıkıntısız çalışırken oluyor bu hata. Stres testleri yapıyorum kapanma yok. Minidump Dosyaları ekte. minidump_dosyalari MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere. www.mediafire.com
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 16.894 Makaleler 18 Çözümler 454 Yer Valisiz Vilayet! 4 Şubat 2022 #11 Eski bir sürüme geçebilirsiniz. Artı 0 Eksi