UNEXPECTED_KERNEL_MODE_TRAP mavi ekran hatası nasıl çözülür?

Slotthes

Decapat
Dün oyun oynarken başıma geldi önceki gün de nvlddmkm.sys hatası almıştım ama onu DDU ile sürücü silip yükleyerek hallettim bugün de bu hatayı aldım ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam üstte söyledim zaten Memtest yaptığımı 210 tane error verdi garantiye mi götürmeliyim donanımsal bir hata değil mi?

Fark etmedim, dalgınım kusura bakmayın. Evet garantiye gönderimini sağlayın RAM'ler arızalı.

Fark etmedim, dalgınım kusura bakmayın. Evet garantiye gönderimini sağlayın RAM'ler arızalı.

Tamamdır teşekkür ederim.

Hocam error verdiği için illa RAM'ler mi hatalıdır yoksa yerleri falan değişsem düzelir mi?

Son düzenleme:
Hocam üstte söyledim zaten Memtest yaptığımı 210 tane error verdi garantiye mi götürmeliyim donanımsal bir hata değil mi?

Tekrar servis süreci mi 😶.

Hocam aman diyeyim Vatan'a götürmeyin, kendiniz servis ile iletişime geçip kargo kodu alın. (Vatan ile yaşadığınız sorunu hatırlıyorum.)

Birkaç gün önce RAM arızası nedeniyle mavi ekran alıyordum, bunun üstüne garantiye gönderdim. Bugün geldi, taktım RAM'leri, bilgisayarı açtım, ASUS yazısından sonra mavi ekran verip sürekli reset atıp tekrar mavi ekran veriyor. Açılmadığı için minidump dosyalarını da göremiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı