Depolama birimlerinde sorun yok. Sistemler depolama olarak ilk RAM'i sonrasında SSD veya HDD'yi görür. RAM'lere Memtest86 ile test yapmanı isteyeceğim yüksek ihtimal RAM'ler problemli.
Hocam üstte söyledim zaten Memtest yaptığımı 210 tane error verdi garantiye mi götürmeliyim donanımsal bir hata değil mi?
Fark etmedim, dalgınım kusura bakmayın. Evet garantiye gönderimini sağlayın RAM'ler arızalı.
Fark etmedim, dalgınım kusura bakmayın. Evet garantiye gönderimini sağlayın RAM'ler arızalı.
Hocam üstte söyledim zaten Memtest yaptığımı 210 tane error verdi garantiye mi götürmeliyim donanımsal bir hata değil mi?
Tamamdır teşekkür ederim.
Hocam error verdiği için illa RAM'ler mi hatalıdır yoksa yerleri falan değişsem düzelir mi?
Tekrar servis süreci mi.
Hocam aman diyeyim Vatan'a götürmeyin, kendiniz servis ile iletişime geçip kargo kodu alın. (vatan ile yaşadığınız sorunu hatırlıyorum.)
Bugün geldi taktım bilgisayar açıldığı gibi mavi ekran veriyor açılmıyor bile ne olacak benim bu PC![]()
RAM'leriniz garantiden yeni mi geldi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.