Unexpected_store_exceptıon mavi ekran hatası

İşletim sistemi
Windows 10

ycanko

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, ben yeni bir sistem kurdum ve 2 gündür çalışır halde bilgisayar çalıştığı zaman hiçbir hata almamaktayım. ama bilgisayarı kapatıp belli bir zaman geçirdikten sonra açtığım zaman bazen mavi ekran hatası alıyorum. açılışta hatanın adı unexpected_store_exceptıon oluyor. Kasamda yeni aldığım SSD ve eski bilgisayarımın harddiski var. Harddiski temizledim biçimlendirdim ve depo olarak kullanıyorum bu sorunun o harddiskten kaynaklanacağını düşünüyorum. zira oyun vs işlem yaparken CPU'ya yük binerken almadım. Minidump dosyasını buraya atacağım sorunu umarım sizlerle bulup çözebiliriz yardımlarınızı bekliyorum.
Dosya aşağıda.

Google Drive

Depo olarak kullandığın diske HD Tune ile "error scan" testi yap.
HD Sentinel ile sağlık derecesini paylaş ve S.M.A.R.T verilerini paylaş.

"sfc /scannow" rehberini uygula.

BIOS sürümünü güncelle.
Dediklerinizi yaptım ondan öncesin anakartta 4 ram slotum var ram slotlarının yerini değiştirdim galiba farklı yerde olan ram slotları oc'li ramler için şu an o sorunu yaşamıyorum hdd ise çıkarttım tamamen zaten eskiydi o yüzden verileri almadım şu anlık iyi gözüküyor sistem teşekkür ederim her şey için.

Rica ederim.

Bu hata kodları disk ile ilgilidir. O yüzden disk sorunlu olabileceğinden emin olmak için test yapmak istedim. Zaten disk arızalansa çıkartmanı isteyecektim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı