"UNEXPECTED_STORE_EXCEPTION" ve "MEMORY_MANAGEMENT" hatası

İşletim sistemi
Windows 11

Ryudex00

Zeptopat
Daha fazla  
Minidump Rapor Linki
https://drive.google.com/file/d/1FjHLqFj98u0tsD8qIXgbyh-Q2BH2bL6N/view?usp=sharing
RAM
16 GB 3200 MHz
SSD veya HDD modeli
Model Netac NVMe SSD 256GB ve ST1000DM010-2E
Anakart
ASUS PRIME H510M-E
İşlemci
İntel i5-11400F
Son 3-4 gündür bilgisayarım UNEXPECTED_STORE_EXCEPTION mavi ekran hatası vermeye başladı. Geçen haftalarda yeni hard disk aldım ve yeni NVIDIA driverını kurdum. Henüz DDU ile Driver'ı sil yükle yapmadım ancak HD Tune Pro ile quick tarama yaptığımda 1 tane bad sector çıktı. Sonrasında normal tarama başlattım yarısına geldi 2 bad sector gördüm ancak tarama ortasında MEMORY_MANAGEMENT hatası yedim. Windows'um SSD'ye kurulu.

Storage değil Store olacaktı pardon yanlış yazmışım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Önceden de farklı bir HDD ile sorun verdiyse kabloda, hatta portta da olabilir sorun. Ya da iki HDD de sıkıntılıdır, ki bu ihtimal de pek düşük gelmiyor HDD'lerin yapısını düşününce. Deneyin isterseniz.

Az önce gittim anakartın kutusundan 0 kablo aldım HDD'yi taradım, bu sefer daha fazla bad sector çıktı. Büyük ihtimal dediğiniz gibi HDD sıkıntılı. Amazon üzerinden aynı ürün ile değiştir dedim, yenisi geldiğinde düzelirse konuyu kapatacağım. Şimdiden ilginiz için teşekkürler.

Önceden de farklı bir HDD ile sorun verdiyse kabloda, hatta portta da olabilir sorun. Ya da iki HDD de sıkıntılıdır, ki bu ihtimal de pek düşük gelmiyor HDD'lerin yapısını düşününce. Deneyin isterseniz.

Merhabalar yeni HDD geldi Quick Scan ile taradım 3 tane bad sector çıktı sizce ne yapmalıyım?

Son düzenleme:
Quick Scan olmadan taramayı dener misiniz bir de? Nereden aldınız HDD'yi, marka model nedir? Başka sistemde deneyin bir de taramayı. Kullandığınız portta, kabloda da sorun olabilir belki.

Quick Scan olmadan taramayı dener misiniz bir de? Nereden aldınız HDD'yi, marka model nedir? Başka sistemde deneyin bir de taramayı. Kullandığınız portta, kabloda da sorun olabilir belki.
Amazon üzerinden aldım Seagate ST1000DM010 marka aldım maalesef elimde başka sistem yok. Trial version olduğu için çeyreği kadarını tarayamadım ama taradığım kadarıyla 1 bad sector çıktı.

HD Tune health sekmesini atar mısın?
1721064221785.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı