"UNEXPECTED_STORE_EXCEPTION" ve "MEMORY_MANAGEMENT" hatası

İşletim sistemi
Windows 11

Ryudex00

Zeptopat
Daha fazla  
Minidump Rapor Linki
https://drive.google.com/file/d/1FjHLqFj98u0tsD8qIXgbyh-Q2BH2bL6N/view?usp=sharing
RAM
16 GB 3200 MHz
SSD veya HDD modeli
Model Netac NVMe SSD 256GB ve ST1000DM010-2E
Anakart
ASUS PRIME H510M-E
İşlemci
İntel i5-11400F
Son 3-4 gündür bilgisayarım UNEXPECTED_STORE_EXCEPTION mavi ekran hatası vermeye başladı. Geçen haftalarda yeni hard disk aldım ve yeni NVIDIA driverını kurdum. Henüz DDU ile Driver'ı sil yükle yapmadım ancak HD Tune Pro ile quick tarama yaptığımda 1 tane bad sector çıktı. Sonrasında normal tarama başlattım yarısına geldi 2 bad sector gördüm ancak tarama ortasında MEMORY_MANAGEMENT hatası yedim. Windows'um SSD'ye kurulu.

Storage değil Store olacaktı pardon yanlış yazmışım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Memtest86 ile RAM'leri test ettiniz mi?

Kusura bakmayın cevapsız bırakmışım görmedim. Hayır yapmadım mavi ekran sorunum çözüldü yeni diskten sonra ancak bu sefer de oyun indirirken filan disk yazma hatası alıyorum hard diskdeki bad Sector'den kaynaklı olabilir mi? Tekrar değişime göndermeli miyim?

Dosya Ekleri

• 1721303467993.png
    1721303467993.png
    24,3 KB · Görüntüleme: 25
Kusura bakmayın cevapsız bırakmışım görmedim. Hayır yapmadım mavi ekran sorunum çözüldü yeni diskten sonra ancak bu sefer de oyun indirirken filan disk yazma hatası alıyorum hard diskdeki bad Sector'den kaynaklı olabilir mi? Tekrar değişime göndermeli miyim?

Sıkıntı yok. HD tuneden health sekmesini atar mısın?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı