Uni Posca marka kalem doldurulur mu?

184424

Hectopat
Makaleler
2
uni-posca-pc-1mr-boyama-markoru-07-mm-siyah.jpg

Resimdeki kaleme sahibiz. Siyah not defterine çiziyorum bu kalemle. Fakat bugün biraz zorlandı sanki kalem sallayınca beyazlık geliyor. Bu kalemler dolduruluyor mu?

"Uni Posca kalem boyası" şeklinde İnternet'te aratınca pek bir şey çıkmıyor ama biraz göz gezdirince, "Uni posca boyama markörü" diye bu şekil bir şeyler çıkıyor. Ben de bilmiyorum ama acaba bunlar olabilir mi? Gerçi bunlar fosforlu kalem gibi bir şey. Bu arada bu kalemi ne zamandır kullanıyorsunuz? Belki tükeniyordur yavaştan.
uni-posca-boyama-markoru-pc-17k-15-akrlk-kalemler-uni-posca-16696-44-B.jpg

"Uni Posca kalem boyası" şeklinde İnternet'te aratınca pek bir şey çıkmıyor ama biraz göz gezdirince, "Uni posca boyama markörü" diye bu şekil bir şeyler çıkıyor. Ben de bilmiyorum ama acaba bunlar olabilir mi? Gerçi bunlar fosforlu kalem gibi bir şey. Bu arada bu kalemi ne zamandır kullanıyorsunuz? Belki tükeniyordur yavaştan. Eki Görüntüle 339545
1.5 yılı aşkın kullanıyorum.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı