Uninject yapmak mümkün mü?

h9ktanoloji

Decapat
Katılım
2 Mart 2021
Mesajlar
9
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Basit bir oyuna .dll uzantılı hile yaptım. 'DLL injector' ile rahatlıkla çalıştırabiliyorum ama örnek olarak bu hileyi 1 saat kullandıktan sonra uninject yaparak oyunu kapatmadan hilesiz bir şekilde devam ettirebilir miyim? Inject yaptığım DLL'yi sorunsuz bir şekilde uninejct yapmak mümkün mü?
Not: Tanımı 'unınject' olmayabilir, farklı bir adı olabilir. Bilmediğim için bu şekilde yazdım, kusura bakmayın.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu yasak değil mi forumda

+UnInject değil Unject olur her halde, bu arada böyle bir şey yapılır ama hileyi kodlayan kişinin yapması lazım senin yapabileceğin bir şey değil.
 
Process Hacker ile ilgili process'e gel, sağ tıkla "Properties" kısmına gir. Modules kısmından ilgili DLL'i bulup unload et.
Biraz araştırdım ve forumlarda bu yöntemin artık kullanılamadığını söyleyen birkaç yazı gördüm. Evde olmadığım için de maalesef deneyemiyorum.
Reklam olmaması için link bırakmıyorum ancak görmeniz için görsel ekleyeceğim.

Kişinin sorunu:
Eki Görüntüle 907122

2. Kullanıcının cevabı:
Eki Görüntüle 907123

Site admininin cevabı: Eki Görüntüle 907124

Gönderi 2018 tarihli çünkü daha yeni tarihlerde açılan bir başlık göremedim. Bu konuları araştırmak için gün içinde 15-20dakika zamanım nadiren oluyor, çok yoğunum. Rica etsem basit zararsız bir .dll uzantısı yükleyip kaldırmayı deneyebilir misiniz acaba? Yanıtınıza göre araştırmaya devam etmeli miyim ona karar vereceğim.
Bir arkadaşımdan da rica etmiştim denemesini, onda da yine aynı şekilde bu hatayı vermiş. Başka bir yol var mı aklınıza gelen.

Unable to find the module to unload. - Process Hacker Forums
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı