Uninstall dosyası bulunmayan PES 21 nasıl silinir?

OrdinaryNanobot

Decapat
Daha fazla  
RAM
16
Ekran kartı
Rtx 3060
Zamanında Torrent'i indirip PES 21 indirmişim. Tahminimce Torrent'in ve PES 21'in uninstall şeylerini kaldırmışım o zamanda ve sildim sanmışım. Şu an silmek istediğimde hata veriyor ve uninstall dosyası bulunamıyor diye hata veriyor. Ben bunları nasıl sileceğim? Zaten az depolama alanım var silmem lazım.

Zamanında Torrent'i indirip PES 21 indirmişim. Tahminimce Torrent'in ve PES 21'in uninstall şeylerini kaldırmışım o zamanda ve sildim sanmışım. Şu an silmek istediğimde hata veriyor ve uninstall dosyası bulunamıyor diye hata veriyor. Ben bunları nasıl sileceğim? Zaten az depolama alanım var silmem lazım.

Revo unninstaller kullanarak silin ismi yanlış yazmış olabilirim özür dilerim

PES 21 kısayoluna sağ tıkla, dosya konumunu aç seçeneğine bas. Daha sonrasında bir üst dizine git (Örn: C:\PES 21 dizininden C:\ dizinine git). Daha sonrasında ise PES 21 klasörünü sil. Denetim masasından kaldırmaya çalış zaten kaldırılmış diyecektir.

Böyle durumlarda ben bulunduğu klasörü siliyorum. Varsa belgeler kısmındaki dosyaları da siliyorum. Ama ne kadar temiz bir yöntem bilgim yok.
Direkt dosya konumundaki dosyaları sil, fazla alan kaplamıyor ama Belgeler'deki verisini de silebilirsin.
Hocam ama böyle yaptığımızda kayıt defterinde kalıntılar falan kalmaz mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı