Uninstall.exe'yi çalıştırdıktan sonra dosyaların silinmesi

Mertcan KALELİ

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, başım bela da geçen ay oyun indirdim içinden uninstall.exe vardı. Oyunu kuramadım o uninstall.exe herhalde oyunu kaldırmak içindi. Ama ben oyunu kurmadan o exe dosyasını çalıştırdım, olay söyle oldu.

Oyunu indirdim, içinden oyun kurulum dosyası geldi ama sistem özelliklerim oyunu desteklemediği için açmadı dosyayı. Ben de dosyaları kurcalamaya başladım. Sonra indirdiğim dosyanın içinden uninstall.exe dosyasını buldum. Masaüstüne attım, sonra o exe dosyasını çalıştırdım masaüstündeki her şeyi sildi. Programları bir yerden buldum tekrar ama klasör vardı masaüstünde, içinde de fotoğraflarım vardı. Çok eski fotoğraflarım, o fotoğraflar geri dönüşüme gitmeden silindi. Sonra da bilgisayarımı sıfırladım, format atmadım ayarlardan bu bilgisayarı sıfırlaya tıkladım, o resimlerime tekrar nasıl ulaşabilirim? Cevap verin lütfen.

• DMDE Free Edition
  • Recuva
  • TestDisk
  • Power Data Recovery
  • Disk Drill Data Recovery
  • EaseUS Data Recovery Wizard

• Bu programları deneyebilirsin, silinen dosyaları geri getirme uygulamaları..

Hemen şunu demekten vazgeçin artık. Korsan kullandığını nerden biliyorsunuz? Ki kullansa bile sorunu korsan yazılım değil korsan yazılımın bilgisayara olan bir etkisi.
Forumda kuralları ben koymuyorum canım. Eğer kullanmıyorsa söylesin yardımcı olmaya çalışalım. Boşu boşuna korsana yardımdan ceza yemek istemez kimse.

Artı -1 Eksi
Forumda kuralları ben koymuyorum canım. Eğer kullanmıyorsa söylesin yardımcı olmaya çalışalım. Boşu boşuna korsana yardımdan ceza yemek istemez kimse.
İlk olarak benle canımlı cicimli konuşamazsın samimiyetimiz yok. Arkadaşın sorunu korsan değil yüklediği bir programın bilgisayarındaki dosyaları silmesi ve geri getirmeye çalışması.

İlk olarak benle canımlı cicimli konuşamazsın samimiyetimiz yok. Arkadaşın sorunu korsan değil yüklediği bir programın bilgisayarındaki dosyaları silmesi ve geri getirmeye çalışması.
İndirdiği oyunun içindeki uninstall.exe yüzünden olmuş. Güzelce tekrardan okuyun isterseniz.

Uninstall.exe sadece korsan yazılımlarda mı var?
İndirdiği dosyanın korsan olma ihtimalini buradan anlıyorum işte ama siz anlamıyorsunuz. Uplay'den indirilen oyunlarda da var uninstall.exe ama onu açarsanız masaüstündeki her şeyiniz silinmez. Sonraki yazdıklarınıza cevap vermeyeceğim bu arada.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı