Maleesef hala var.Revo ile deniyorsanız yapmanız gereken şey şu, SplitCam'in uyarısını kapatın, Revo'ya dönün, oradan gelişmiş mod ile kalıntıları silin. O direk programın dosyalarını bulur.
Maleesef hala var.Revo ile deniyorsanız yapmanız gereken şey şu, SplitCam'in uyarısını kapatın, Revo'ya dönün, oradan gelişmiş mod ile kalıntıları silin. O direk programın dosyalarını bulur.
O hatayı aldıktan sonra Revo üzerinde avcı modunu açın ve o pencerenin üstüne getirin.Maleesef hala var.
İlk olarak zorla kaldıra tıklıyorumO hatayı aldıktan sonra Revo üzerinde avcı modunu açın ve o pencerenin üstüne getirin.
İlk olarak zorla kaldıra
O hatayı aldıktan sonra Revo üzerinde avcı modunu açın ve o pencerenin üstüne getirin.![]()
Rica etsem teamviewer nız varsa oradan siz yapabilir misiniz?O hatayı aldıktan sonra Revo üzerinde avcı modunu açın ve o pencerenin üstüne getirin.
Evet doğru pencereye gelmişsiniz, oradan Geliştirilmiş seçeneğine tıklayıp Tara butonuna basın.İlk olarak zorla kaldıra tıklıyorum
Rica etsem teamviewer nız varsa oradan siz yapabilir misiniz?
Gram anlamadım.
Başarıyla silindi diyor fakat denetim masasından baktığımda hala duruyor.Evet doğru pencereye gelmişsiniz, oradan Geliştirilmiş seçeneğine tıklayıp Tara butonuna basın.
F5 atın.Başarıyla silindi diyor fakat denetim masasından baktığımda hala duruyor.
Duruyor hala.F5 atın.
Sanırım kalıntılarda hepsini seçip silmemişsiniz. Size söylediğim işlemi yaptıktan sonra hala kalıntı kalabilir.Başarıyla silindi diyor fakat denetim masasından baktığımda hala duruyor.
Sanırım kalıntılarda hepsini seçip silmemişsiniz. Size söylediğim işlemi yaptıktan sonra hala kalıntı kalabilir.
Regedit'i açın, HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall konumuna gidin, oradaki anahtarları teker teker açarak programı bulmaya çalışın (programların DisplayName değerinde gözükür) ve programı bulduğunuzda programın olduğu anahtarı silin.
Durun anladım galiba.Hangisi olduğunu nasıl anlayabilirim?
Dediğim gibi orada Uninstall anahtarının (klasör simgeli gözükür) yanındaki oka basıp aşağısındaki anahtarlardan teker teker kontrol edin. Daha sonra uygulamayı bulduğunuz anahtarı silin.Hangisi olduğunu nasıl anlayabilirim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.