uninstallmonitör adlı uygulama nedir?

O hatayı aldıktan sonra Revo üzerinde avcı modunu açın ve o pencerenin üstüne getirin.
İlk olarak zorla kaldıra tıklıyorum
İlk olarak zorla kaldıra
O hatayı aldıktan sonra Revo üzerinde avcı modunu açın ve o pencerenin üstüne getirin.
1626637265517.png
Rica etsem teamviewer nız varsa oradan siz yapabilir misiniz?
Gram anlamadım.

Son düzenleme:
Başarıyla silindi diyor fakat denetim masasından baktığımda hala duruyor.
Sanırım kalıntılarda hepsini seçip silmemişsiniz. Size söylediğim işlemi yaptıktan sonra hala kalıntı kalabilir.

regedit'i açın, HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall konumuna gidin, oradaki anahtarları teker teker açarak programı bulmaya çalışın (programların DisplayName değerinde gözükür) ve programı bulduğunuzda programın olduğu anahtarı silin.

Sanırım kalıntılarda hepsini seçip silmemişsiniz. Size söylediğim işlemi yaptıktan sonra hala kalıntı kalabilir.

Regedit'i açın, HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall konumuna gidin, oradaki anahtarları teker teker açarak programı bulmaya çalışın (programların DisplayName değerinde gözükür) ve programı bulduğunuzda programın olduğu anahtarı silin.

Hangisi olduğunu nasıl anlayabilirim?
Hangisi olduğunu nasıl anlayabilirim?
Durun anladım galiba.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı