sqeax Hectopat Katılım 10 Nisan 2021 Mesajlar 385 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2021 #31 rbstsoul dedi: Dediğim gibi orada Uninstall anahtarının (klasör simgeli gözükür) yanındaki oka basıp aşağısındaki anahtarlardan teker teker kontrol edin. Daha sonra uygulamayı bulduğunuz anahtarı silin. Genişletmek için tıkla... Baktım da ciddiyim orada yok acaba silinmiştir ama denetim masasında mı kalmışdır.
rbstsoul dedi: Dediğim gibi orada Uninstall anahtarının (klasör simgeli gözükür) yanındaki oka basıp aşağısındaki anahtarlardan teker teker kontrol edin. Daha sonra uygulamayı bulduğunuz anahtarı silin. Genişletmek için tıkla... Baktım da ciddiyim orada yok acaba silinmiştir ama denetim masasında mı kalmışdır.
rbstsoul Hectopat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 996 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2021 #32 sqeax dedi: Baktım da ciddiyim orada yok acaba silinmiştir ama denetim masasında mı kalmışdır. Genişletmek için tıkla... Sorununuz hala çözülmediyse Denetim Masasından kaldırmayı deneyin.
sqeax dedi: Baktım da ciddiyim orada yok acaba silinmiştir ama denetim masasında mı kalmışdır. Genişletmek için tıkla... Sorununuz hala çözülmediyse Denetim Masasından kaldırmayı deneyin.