Union 2200 alınır mı?

@MustafaOnur1 Eğer APU bir sistem alacaksan ramlerin dual channel (4x4,8x8 gibi) olması çok önemli, dikkat et buna. 2200g yetmeyebilir. İşlemciyi bence arttırmalısın ki hem şimdi FPS'in daha yüksek olsun. Hemde ileride ekran kartı takarken çok düşük bir ekran kartı takman gerekmesin. Sistemi almak istiyorsan RAM'leri 8x8 yap, Anakartı B450M S2H yap, SSD Adata yap. Buraya link bırakıyorum APU sistemlerde Dual channel ve Single channel farkı:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Cevap için çok teşekkür ederim anakartı b450 yapicam ramı 8x8 yapicam en alttakini birde ssdyi adaya şu 630 yapicam zaten sadece cs go oynuyorum başka oyun oynamam inşAllah akıcı oynatır

@MustafaOnur1 Hocam çok rahat oynarsın LOL,CSGO,ETS2,SKYRIM gibi oyunları diğerlerinide lowda kasmadan akıcı oynarsın. İeridede bir RX 570 takarsan her oyunu yüksek ayarlarda akıcı oynarsın. Oyun testi istersen buyur izle beğeneceğeni düşünüyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

@MustafaOnur1 Hocam çok rahat oynarsın LOL,CSGO,ETS2,SKYRIM gibi oyunları diğerlerinide lowda kasmadan akıcı oynarsın. İeridede bir RX 570 takarsan her oyunu yüksek ayarlarda akıcı oynarsın. Oyun testi istersen buyur izle beğeneceğeni düşünüyorum.

Ya hocam çok sağolun inşAllah bu sistemi aldıktan sonra birde bunun üstüne rx 570 alırsam çok iyi olur çok yardımcı oldun sağol valla 😀

@MustafaOnur1 Şimdi şöyle birşey var, tabiki bu sistemi Witcher 3 Ultra ayarlarda oynamak için almıyorsun, oynayacak oyunların belli Ets,LOL,CSGO falan falan. Gidipte bu sistem ile Witcher 3 Ultra ayarlarda oynamak için alıyorsan zaten oynayamassın. Zaten sen bu sistem ile oynayacağın oyunları belirtmişsin bu yüzden para çöp olma gibi bir durum yok. Ha bu oyunları oynamak istiyorsan alırsın bi Rx 570 bakarsın keyfine. Bileşenleri şu anda çok güzel sen canını sıkma :D

@MustafaOnur1 Şimdi şöyle birşey var, tabiki bu sistemi Witcher 3 Ultra ayarlarda oynamak için almıyorsun, oynayacak oyunların belli Ets,LOL,CSGO falan falan. Gidipte bu sistem ile Witcher 3 Ultra ayarlarda oynamak için alıyorsan zaten oynayamassın. Zaten sen bu sistem ile oynayacağın oyunları belirtmişsin bu yüzden para çöp olma gibi bir durum yok. Ha bu oyunları oynamak istiyorsan alırsın bi Rx 570 bakarsın keyfine. Bileşenleri şu anda çok güzel sen canını sıkma :D
Hocam witcher 3 bizi aşar ya 😀

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı