D DarkLight21 Centipat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 59 18 Ağustos 2020 #1 Dün bir şekilde oyun yapmaya karar verdim karakteri hareket ettirmesi için kod yazdım ve bunları diyor.
Dün bir şekilde oyun yapmaya karar verdim karakteri hareket ettirmesi için kod yazdım ve bunları diyor.
Zakramoreas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 4.218 Makaleler 1 Çözümler 62 18 Ağustos 2020 #2 Syntax hataları var, VS Code kullanarak hataları görüp düzeltebilirsiniz. Artı 0 Eksi
KS KS D DarkLight21 Centipat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 59 18 Ağustos 2020 #3 Yarın. Zakramoreas dedi: Syntax hataları var, vs code kullanarak hataları görüp düzeltebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Işim çıktııı. Artı 0 Eksi
Yarın. Zakramoreas dedi: Syntax hataları var, vs code kullanarak hataları görüp düzeltebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Işim çıktııı.
Calquter Hectopat Katılım 2 Ekim 2019 Mesajlar 355 Çözümler 2 19 Ağustos 2020 #4 Muhtemelen eklendiğin scriptin adı ile class'ının adı uyuşmuyor. İkisinin de adını aynı yapman gerekiyor. Hataları şimdi gördüm. Heralde fazladan "{" veya "}" bu parantezden var bir kontrol edin. Son düzenleme: 19 Ağustos 2020 Artı 0 Eksi
Muhtemelen eklendiğin scriptin adı ile class'ının adı uyuşmuyor. İkisinin de adını aynı yapman gerekiyor. Hataları şimdi gördüm. Heralde fazladan "{" veya "}" bu parantezden var bir kontrol edin.
KS KS D DarkLight21 Centipat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 59 19 Ağustos 2020 #5 Yarın. Zakramoreas dedi: Syntax hataları var, vs code kullanarak hataları görüp düzeltebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Işim çıktııı. Calquter dedi: Muhtemelen eklendiğin scriptin adı ile class'ının adı uyuşmuyor. İkisinin de adını aynı yapman gerekiyor. Hataları şimdi gördüm. Heralde fazladan "{" veya "}" bu parantezden var bir kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Nerde ki? Calquter dedi: Muhtemelen eklendiğin scriptin adı ile class'ının adı uyuşmuyor. İkisinin de adını aynı yapman gerekiyor. Hataları şimdi gördüm. Heralde fazladan "{" veya "}" bu parantezden var bir kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Ben bulamadım da siz bana acaba söyleyebilir misiniz? Artı 0 Eksi
Yarın. Zakramoreas dedi: Syntax hataları var, vs code kullanarak hataları görüp düzeltebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Işim çıktııı. Calquter dedi: Muhtemelen eklendiğin scriptin adı ile class'ının adı uyuşmuyor. İkisinin de adını aynı yapman gerekiyor. Hataları şimdi gördüm. Heralde fazladan "{" veya "}" bu parantezden var bir kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Nerde ki? Calquter dedi: Muhtemelen eklendiğin scriptin adı ile class'ının adı uyuşmuyor. İkisinin de adını aynı yapman gerekiyor. Hataları şimdi gördüm. Heralde fazladan "{" veya "}" bu parantezden var bir kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Ben bulamadım da siz bana acaba söyleyebilir misiniz?
Calquter Hectopat Katılım 2 Ekim 2019 Mesajlar 355 Çözümler 2 19 Ağustos 2020 #6 Console'dan hatalara çift tıkladığınızda göstermesi gerek. Artı 0 Eksi
KS KS D DarkLight21 Centipat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 59 19 Ağustos 2020 #7 Lüften yardım ein çıldırıyorum bütün kodları denedim olmuyo yardım edin pls. Bunlar çıkıyo çözemedim sinirlendim. Son düzenleme: 19 Ağustos 2020 Artı 0 Eksi
Lüften yardım ein çıldırıyorum bütün kodları denedim olmuyo yardım edin pls. Bunlar çıkıyo çözemedim sinirlendim.
Zakramoreas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 4.218 Makaleler 1 Çözümler 62 19 Ağustos 2020 #8 Visual Studio Code yükleyip dediklerimi yaptığınıza emin misiniz? Artı 0 Eksi
KS KS D DarkLight21 Centipat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 59 19 Ağustos 2020 #9 Zakramoreas dedi: Visual Studio code yükleyip dediklerimi yaptığınıza emin misiniz? [/QU Şuan başka hata alıyorum. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Zakramoreas dedi: Visual Studio code yükleyip dediklerimi yaptığınıza emin misiniz? [/QU Şuan başka hata alıyorum. Genişletmek için tıkla...
Zakramoreas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 4.218 Makaleler 1 Çözümler 62 19 Ağustos 2020 #10 @DarkLight21 Gönderdiğiniz hata yine başka bir Syntax hatası. Artı 0 Eksi