Unit multimetre önerisi

Cpt_slayer

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar unit marka multimetre almayı düşünüyorum. UT39A+ ile UT33A+ cihazları arasında kararsız kalmış durumdayım. Fiyatları aynı. UT39+ cihazı diğerine göre daha yüksek voltaj ölçebiliyor. Ama diğer UT33A+ da olup da UT33A+ da olmayan bir özellik var mıdır? Aklım UT39C+'a da kayıyor bazen.

Bana bu konu da yardımcı olabilir misiniz?

UT33A+: Unit UT33A+ Dijital Multimetre | 572,54 TL En Ucuz Fiyat ile Satın Al
UT39A+: Unit UT39A+ Dijital Multimetre | 572,54 TL En Ucuz Fiyat ile Satın Al
UT39C+: Unit UT39C+ Dijital Multimetre | 674,78 TL En Ucuz Fiyat ile Satın Al

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben olsam bunu alırdım. Sıcaklık ve frekans ölçümüde var.
Cevabınız için teşekkür ederim. Bende onu almayı düşünüyorum. Şimdi biraz daha gezdim 900 tl civarı ut89x gördüm sağlam bir cihaz ama benim yapacağım işler çok basit işler. 400 tl ekstra verip vermemek arasında kararsız kaldım. 😊

Cevabınız için teşekkür ederim. Bende onu almayı düşünüyorum. Şimdi biraz daha gezdim 900 TL civarı UT89X gördüm sağlam bir cihaz ama benim yapacağım işler çok basit işler. 400 TL ekstra verip vermemek arasında kararsız kaldım. 😊

Hocam Basic işler için alacağınız daha iyi. Boşuna fazla para vermeye gerek yok ama son karar sizin tabii.

Ayni model multimetrenin daha fazla özelliği bulunaduranı, fiyat olarak daha yüksek olabilse bile her zaman bunları tercih ederek seçebilmeniz çok daha iyisi olur, kendi kanımca. Eğer LCR metre (Bobin-kondansatör-direnç ölçümü) olarak düşünecekseniz UNI-T UT603'ü tavsiye edebilirim, çok memnununm. Kolay gelsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı