Wehhuu
Centipat
Daha fazla
Unity 2D kullanarak piksel grafikleri olmayan bir oyun yapıyorum, karakter animasyonları da kemik kullanarak Unity içinden yaptım. Fakat böyle olunca biraz kafam karıştı çünkü karakter dosyası Unity tarafından prefab olarak algılanıyor, değiştirmeme izin vermiyor ve de Sprite renderer eklememe müsaade etmiyor, yaptığım araştırmalarda da herhangi bir çözümüne rastlamadım. Bu karakterin de normal oyun nesneleri gibi order in layer gibi spriterenderer özelliklerine sahip olmasının bir yolu var mı ve son olarak: Bu tarz bir karakter için "Player script"lerini hangi oyun nesnesine atmalıyım -direkt karaktere mi yoksa child'ına falan mı-? Hepinize iyi sosyaller dilerim.
Çözüm: Sağ Click oyun nesnesi, Prefab Open Completly bu yoldan sonra nesne prefab özelliğini kaybediyor ve bütün alt nesneler otomatik olarak Sprite renderer a sahip oluyor. Geri kalanı size kalıyor. İstediğiniz kısma istediğiniz kodu atarsınız
Çözüm: Sağ Click oyun nesnesi, Prefab Open Completly bu yoldan sonra nesne prefab özelliğini kaybediyor ve bütün alt nesneler otomatik olarak Sprite renderer a sahip oluyor. Geri kalanı size kalıyor. İstediğiniz kısma istediğiniz kodu atarsınız
Son düzenleme: