L Leareff Decapat Katılım 15 Ekim 2022 Mesajlar 94 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2022 #1 İnternetten bir kod buldum ve yapıştırdım Visual Studio'ya yürüme çalıştı fakat zıplama çalışmadı. Kod bu.
İnternetten bir kod buldum ve yapıştırdım Visual Studio'ya yürüme çalıştı fakat zıplama çalışmadı. Kod bu.
K kaan.w Megapat Katılım 25 Mayıs 2021 Mesajlar 2.423 Çözümler 156 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2022 #2 C#:Panoya kopyala bool yerdeMi = true; Değişkene default değer vererek deneyin. Hata mesajı vs. alıyor musunuz? Sorun zıplamada mı yoksa yere değip değmeme kısmında mı? Artı 0 Eksi
C#:Panoya kopyala bool yerdeMi = true; Değişkene default değer vererek deneyin. Hata mesajı vs. alıyor musunuz? Sorun zıplamada mı yoksa yere değip değmeme kısmında mı?
S sancarsavas Hectopat Katılım 27 Haziran 2021 Mesajlar 772 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2022 #3 Yürüdüğün zemine platform tagi verdin mi? Artı 0 Eksi
KS KS L Leareff Decapat Katılım 15 Ekim 2022 Mesajlar 94 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2022 #4 sancarsavas dedi: Yürüdüğün zemine platform tagi verdin mi? Genişletmek için tıkla... Evet verdim. kaan.w dedi: C#:Panoya kopyala bool yerdeMi = true; Değişkene default değer vererek deneyin. Hata mesajı vs. alıyor musunuz? Sorun zıplamada mı yoksa yere değip değmeme kısmında mı? Genişletmek için tıkla... Nasıl vereceğim peki ben daha yeni başladım da. Son düzenleme: 10 Kasım 2022 Artı 0 Eksi
sancarsavas dedi: Yürüdüğün zemine platform tagi verdin mi? Genişletmek için tıkla... Evet verdim. kaan.w dedi: C#:Panoya kopyala bool yerdeMi = true; Değişkene default değer vererek deneyin. Hata mesajı vs. alıyor musunuz? Sorun zıplamada mı yoksa yere değip değmeme kısmında mı? Genişletmek için tıkla... Nasıl vereceğim peki ben daha yeni başladım da.