Çözüldü Unity 2D nesne en öne gelmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Semih Apdik

Hectopat
Unity 2D oyunumda eklediğim confirmation panelim başlığımın önüne geçmiyor her yolu denedim katmanlar da bu şekilde ama yine de transparan görünüyor, arkada kalıyor. Aynı şekilde başla butonunun önüne geçebiliyor. Sorunu asla anlayamadım. Sabahtan beridir uğraşıyorum. Her yolu denedim ama asla başaramadım. Confirmation panel bileşenimin çarpı tuşuna basıldığımda oyundan çıkmadan önce onay penceresini açmasını ve en öne gelmesini istiyordum bu panelin de.

aa.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Quitconfirmationpaneli tut setting'sin altına koy hierarchyde altta olan renderingte üstte durur,

Olmazsa bir tane daha canvas oluştur quitconfirmationu o yeni canvasa koy, sonra canvasa tıkla inspectorden sorting orderı yükselt üstte gözüksün.
Quitconfirmationpaneli tut setting'sin altına koy hierarchyde altta olan renderingte üstte durur,

Olmazsa bir tane daha canvas oluştur quitconfirmationu o yeni canvasa koy, sonra canvasa tıkla inspectorden sorting orderı yükselt üstte gözüksün.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Ağlamak istiyorum oldu. İlk dediğin çözüm olmadı ama farklı canvas ile oldu. Çok çok çok teşekkür ederim....

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı