Unity 3.5.7 ile nasıl oyun yapılır?

Şöyle bir video serisi var elimde, yararlanabilirsiniz:

Güncel sürümleri neden kullanmıyorsunuz?

Heves kırmak istemem ama kısa birkaç ders videosu ile oyun zor yaparsınız, Unity arayüzüne ve C#'a genel olarak hakim olmanız gerekiyor. Birkaç ay veya hafta üzerine giderseniz yaparsınız, güzel işler ortaya çıkabilir.

Burada biraz fazla sayıda video var bana tek video lazım o tek videonun uzunluğu ne kadar olursa olsun oradan tek seferde öğrenmek istiyorum.

C# programlama dilini biliyorsanız buradan öğrenebilirsiniz.

Ve burada ise ben hiçbir kodlama dilini bilmiyorum.

Zaten öyle aman aman bir oyun yapmayacağım ufak ve basit oyunlar ile başlayacağım onu da sadece yaz boyu sıkılmaktan kurtulmak için istiyorum.

Burada biraz fazla sayıda video var bana tek video lazım o tek videonun uzunluğu ne kadar olursa olsun oradan tek seferde öğrenmek istiyorum.

Bu videolar yavaş yavaş oturta oturta öğretiyor. İşin kolayına kaçmamalısınız. Yoksa çok fazla hata yapar işten soğursunuz.

Hocam heves kırmak istemem fakat tek bir uzun video olacak bir şey değil bu maalesef. İlk önce sabrınızın güçlü olup sindire sindire öğrenmelisiniz. Bir anda çok para kazanılmıyor maalesef.

Bu videolar yavaş yavaş oturta oturta öğretiyor. İşin kolayına kaçmamalısınız. Yoksa çok fazla hata yapar işten soğursunuz.

Yahu zaten tek video pek eğitici olmaz biliyorum ama evde internet olmadığından sizin verdiğiniz linkteki 16.X GB klasörü indiremiyorum o yüzden tek video istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…