- Makaleler
- 1
Arkadaşlar normalde Skycar'ı Terrain üzerine attığım zaman otomatik olarak oyuna geçtiğimde kontrol edebilmem lazım ancak araç hiçbir şekilde hareket etmiyor. Ne yapmam gerekir?
Evet.Skycar diye bir "vehicles" mi var ?
Terrain kısmına atıp oyuna geçiyorum ve yön tuşlarına basıyorum. Ama araç hiçbir şekilde hareket etmiyor. Araştırdım ve herkes düz Terrain üzerine atıyor ve oyuna girip yön tuşlarına basınca hareket ediyor. Scene ile bir alakası yok yani. Üstelik bu sorun yüzünden Unity'yi birkaç kez silip tekrar yükledim. Çok garip.Bunu terrain ya da herhangi bir düz objenin üzerine koyduğunuz zaman ok yönleri ile hareket ettirmeniz gerekiyor. Sizin "Scene" ne durumda bilemiyorum SS atabilir misiniz ?
Birkaç saniye önce hallettim kendim. Yine de çok teşekkürler yardımınız için.Car>Models değil de Car>Prefab olması gerekiyordu. Modelini sürüklemişsiniz, modeli hareket ettiremezsiniz. Prefab'ını bulun. Unity şuan yüklü değil olasılık üzerinden söylüyorum bunları. Eğer "Car>" ksımından sonra ki yerin SS ni atarsan yerini kolayca gösterebilirim.
Sorunun çözümünü de yazarsanız, sizden sonra ki aynı sorunu yaşayanlar da sorunu çözebilsin dostum.Birkaç saniye önce hallettim kendim. Yine de çok teşekkürler yardımınız için.Konu kapanabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.