Unity 3D için uygun bilgisayar tavsiyesi

Burası 112.798 TL yapıyor. İş için kullanacaksınız diye RAM 2x32 64 GB. SSD 2TB yetmezse ileride eklersiniz. Kasa eklemedim ama elinizdeki kasaya bunlar sığar mı bilemem.

@efebatiin @Marix Sizce değişecek bir şey var mı?

Sistem iyi, kasa yok sadece.

O soğutucu hakkında pek bir bilgim yok fakat 9950X i soğutabileceğini düşünmüyorum. 360mm bir sıvı soğutucu daha iyi olur.
Bu arada kasa nerede? Yoksa bende mi sıkıntı var

Sistem iyi, kasa yok sadece.
evde asus un 2 tane kasası var, onlar uymazsa da ayrı bir bütçeden alırım, ondan dolayı istemedim
benim için performans daha önemli

O soğutucu hakkında pek bir bilgim yok fakat 9950X i soğutabileceğini düşünmüyorum. 360mm bir sıvı soğutucu daha iyi olur.
Bu arada kasa nerede? Yoksa bende mi sıkıntı var.

Konu sahibinin bütçeyi zorluyorsa RAM'i 2x24 anakartı B650 Tomahawk yapabilir biraz daha ucuza gelir.
Phantom spiritten biraz daha iyi.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Phantom spiritten biraz daha iyi.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bence 110k bütçe varken güzel bir sıvı soğutucu alınmalı.

Siz kasayı önemsemeyin, gerekirse kasa alırım ben zaten, sadece eğer isterseniz, toplam fiyata dahil etmeden kasa önerebilirsiniz

Kasa olarak çok bildiğim yok fakat H9 Flow bakılabilir benden daha iyi önerir arkadaşlar kasa konusunda.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı