Unity 3D için uygun bilgisayar tavsiyesi

tamamdır hocam, çok teşekkür ederim, bu arada direk sizin link attığınız sitelerden mi alayım parçaları yoksa itopya dan alınır mı
Bu satıcılardan alabilirsiniz itopya da daha pahalıdır.

O soğutucu 9950X'i mümkün değil soğutamaz. PBO açtığınızda 193 W'ı gören bir işlemciden bahsediyoruz. Frost Commander ile 7800X3D bile 80 dereceleri görebiliyor. Frekans düşüşü yaşamadan o işlemci o soğutucu ile çalışamaz.

Bu satıcılardan alabilirsiniz itopya da daha pahalıdır.

tamamdır hocam, çok teşekkürler, sizi de çok yordum ama çok aciliyeti olmayan bir şey var, benim bir arkadaşım da benle birlikte başlayacak yazılıma, ama onun zaten oyun PC si olduğu için sadece yazılım için daha düşük bir sistem yapacak ben onun konusunu açıp sizi etiketlerim, çok aciliyeti yok bir kaç güne bakabilir misiniz, detaylarını o konuda yazarım

O soğutucu 9950X'i mümkün değil soğutamaz. PBO açtığınızda 193 W'ı gören bir işlemciden bahsediyoruz. Frost Commander ile 7800X3D bile 80 dereceleri görebiliyor. Frekans düşüşü yaşamadan o işlemci o soğutucu ile çalışamaz.
ne önerirsiniz

O soğutucu 9950X'i mümkün değil soğutamaz. PBO açtığınızda 193 W'ı gören bir işlemciden bahsediyoruz. Frost Commander ile 7800x3D bile 80 dereceleri görebiliyor. Frekans düşüşü yaşamadan o işlemci o soğutucu ile çalışamaz.

7800x3D gibi tasarımından dolayı soğutma problemli bir işlemciyi 80 derecede tutabilen soğutucu 9950X'i rahat soğutur.

Hava yerine sıvı soğutma alınacaksa da üst düzey olmalı.

Enermax'larda da revize edilmemiş olanlarını yollayabilirler. PSU da değişmeli derim. Fan yatağında problem vardı. Zen5 mimarisi için sweetp spot 6400 MHz. Tam performans için 6400 MHz bir RAM öneririm. CL32 veya altı olmalı.

Bilmiyorum. Arctic Liquid Freezer 3 360 mm olabilir.

7000 ile 9000 serisi işlemcilerin bellek kontrolcüsünde bir değişiklik yok, 6000 MHz ideal, ayrıca CL32 6400 ile CL30 6000 arasında hiçbir performans farkı olmaz.

Enermax'larda da revize edilmemiş olanlarını yollayabilirler. PSU da değişmeli derim. Fan yatağında problem vardı

Tüm seriyi nasıl sorunlu yaptınız orasını da anlamadım.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı