Unity 3D nasıl kullanılır?

Unity Asset Store' uda kullanabilirsin

Bir sorum olacak. Her şeyi yaptım ama kullandığım karaktere silah filan ekleyebilir miyim?

@PredatorTitan02 Kardeşim bir sıkıntım var acaba ne ile alakası var?
Adsız.png

En aşağıya } işareti ekle, 2. Ses ile ilgili olan hata ise örnek aldığın kaynağı tekrar gözden geçir.

Ayrıca güncel kaynakları kullan, evet silah Modeli de kullanabilirsiniz. Dediğim sitede tf3dm silah modelleri var, istersen foxi nin de dediği gibi Assest Storeden de bulabilirsin.

Bunların hazır olanı yok mu eklesem? Sadece o eksik kaldı . Birde silahı nasıl ekleyebilirim?
Neylerin hazırı?

Silahı normal bir Model gibi ekle, modeli küçült ve en uygun görümüne getir. Yapamaz isen sor yine.

En aşağıya } işareti ekle, 2. Ses ile ilgili olan hata ise örnek aldığın kaynağı tekrar gözden geçir.

Ayrıca güncel kaynakları kullan, evet silah Modeli de kullanabilirsiniz. Dediğim sitede tf3dm silah modelleri var, istersen foxi nin de dediği gibi Assest Storeden de bulabilirsin.

Neylerin hazır?

Silahı normal bir Model gibi ekle, modeli küçült ve en uygun görümüne getir. Yapamaz isen sor yine.
Hazır derken dağ ekledim. Ağaç, çim vb. her şeyi yaptım. Ev de ekledim. ama silahı birde sesini yapamadım.

Hazır derken dağ ekledim. Ağaç, çim vb. her şeyi yaptım. Ev de ekledim. ama silahı birde sesini yapamadım.
Silahı dediğim gibi yaptıktan sonra script i nereden aldıysan buraya link ver izleyip yardımcı olurum, ya da direk script i yaz buraya. Unutma herkesin program yazma mantığı aynı değildir

Silahı dediğim gibi yaptıktan sonra script i nereden aldıysan buraya link ver izleyip yardımcı olurum, ya da direk script i yaz buraya. Unutma herkesin program yazma mantığı aynı değildir
İşte onlar yok. Hepsini tek tek yapacağım da çok uzun sürer.

Ses sorunu icin, en bastaki audiosource u AudioClip yap, bu arada profilime girip face den ekle beni oradan daha iyi yardimci olabilirim.

Senin elinde şuan silah modeli, ateş etme scripti mi yok ?
Bunlar yok ise sana yardımcı olurum yalnız buradan anlatması zor olur, anlayabilirsin dimi buradan ?
Anlarım. Okulda çok kod yazmışlığım oldu. Ama o kadar uğraşacağına hazır kod bulamaz mıyız?
Ses sorunu için, en bastaki audiosource u AudioClip yap, bu arada profilime girip Face' den ekle beni oradan daha iyi yardımcı olabilirim.
Profilinize girdim ama link vb. bir şey bulamadım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı