Unity 3D oyun motorunda karakterler neden küçük gözüküyor?

Furkannnn

Megapat
Daha fazla  
Unity de sahneye karakter eklediğimizde boyutu küçük gözüküyor bu yüzden karakter giysilerinin detayları neredeyse hiç belli olmuyor ama Unreal Engine da öyle değil. Karakterler geniş uzun ve tam kalıbında duruyor bu sayede sahneye eklenmiş nesneler daha net gözüküyor. Bunun sebebi nedir acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Unity de sahneye karakter eklediğimizde boyutu küçük gözüküyor bu yüzden karakter giysilerinin detayları neredeyse hiç belli olmuyor ama Unreal Engine da öyle değil. Karakterler geniş uzun ve tam kalıbında duruyor bu sayede sahneye eklenmiş nesneler daha net gözüküyor. Bunun sebebi nedir acaba?
Proje penceresinde import/içe aktardığın objeyi bul, inspector/incele(?) kısmında scale/boyutlandırma(?) faktörüne bak, oradan gereken boyuta getir. Apply/uygula de.

Hocam ya benim bir sorunum daha var karakter hareketi için playercontroller kullandım ama yerçekimi sorununu halledemedim karakter zemine düşmüyor havada asılı kalıyor bende onun için bir kod yazdım bu seferde karakter zeminin içinden geçiyor sonsuz bir şekilde aşağıya doğru düşüyor bunu nasıl engelliye bilirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı