Çözüldü Unity 3D URP nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

İbrahimse

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
..
Meslek
Otomotiv sanayi
Unity'de her yer pembe, URP ile ilgili bir şeymiş ama ben URP'i bulamıyorum, bu URP nedir, bulduktan sonra ne yapacağım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Merhaba, biraz geç olacak ama henüz çözüm bulamadıysanız yine de işinize yarayabilir.
Bunun sebebi Render Pipeline'ınız URP fakat sizin oyun içi materyalleriniz urp değil. Bunu çözmek için, Edit/RenderPipeline/UniversalRenderPipeline sonrasında ise en üstteki seçeneği seçerek tüm materyalleri URP ye uygun yapabilirsiniz. Eğer ki projenizde zaten materyal kullanmadıysanız, yeni materyal oluşturduğunuzda o materyal otomatik URP ye uygun şekilde renderlanır. O materyalı direkt kullanabilirsiniz. Daha fazla bilgi için şu videoya bakabilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Merhaba, biraz geç olacak ama henüz çözüm bulamadıysanız yine de işinize yarayabilir.
Bunun sebebi Render Pipeline'ınız URP fakat sizin oyun içi materyalleriniz urp değil. Bunu çözmek için, Edit/RenderPipeline/UniversalRenderPipeline sonrasında ise en üstteki seçeneği seçerek tüm materyalleri URP ye uygun yapabilirsiniz. Eğer ki projenizde zaten materyal kullanmadıysanız, yeni materyal oluşturduğunuzda o materyal otomatik URP ye uygun şekilde renderlanır. O materyalı direkt kullanabilirsiniz. Daha fazla bilgi için şu videoya bakabilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çözüm

Sorunu 3 gün önce çözdüm. Yine de yorumun için sağ. Ol kamera'daki legacy vertex lit'i legacy vertex yaptım ve hata düzeldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…