Unity 3D'de Nasıl Profesyonel Olunur?

zeoom

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, arkadaşlar öncelikle iyi akşamlar dilerim. Unity 3D adlı oyun motorunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Geçmişten gelen bir C# programlama dili bilgim var, şimdilik birkaç Türkçe kaynaktan videolar izliyorum fakat bu yeterli değil gibi, sizden ricam bu konuda nasıl bir yol izlemeliyim, hangi adımları takip etmeliyim? Yani tam olarak istediğim eğitim ne kadar uzun olursa olsun bittiği zaman artık kendi oyunumu yapabileyim. Okuduğunuz için teşekkür ederim. Yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yabancı kaynaklar da önemlidir.
Merak ettiğiniz şeyleri Google'da İngilizce aratırsanız kaynaklara daha kolay erişebilirsiniz.

Eğitimi bitirmen yeterli olmayacaktır. Üstüne birçok alıştırma yaparak profesyonel olabilirsin.

Arkadaşımızın da dediği gibi birçok deneme yapmalısınız. Aklınıza gelen her fikiri küçük büyük öğrendiklerinizle yapmaya çalışmalı ve bilmediklerinizi araştırmalısınız.
Size en iyi önerim yabancı kaynakları sürekli araştırmanız olacaktır.
Teknoloji gelişiyor ve sizinde bunu takip etmeniz gerekmekte.

İyi çalışmalar.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı