Çözüldü Unity "Build failure" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Arda8

Femtopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Laptop: Monster Abra 17 İntel core İ7 10750h, NVDİA GTX 1650 refresh, 16 GB ram, 500GB Samsung m2 SSD
Meslek
Öğrenci
Android için Build almak istediğim zaman bu hatayı veriyor.

Konsoldaki hatalar:

Dosya Ekleri

• 1687172293290.png
    5,1 KB · Görüntüleme: 27
Çözüm
Çözüldü, "Mobile 2D Template" kullanmak yerine normal "2D Template" kullandım ve sorun kalmadı. ".apk" olarak da Build alabildim yardım eden herkese teşekkürler.
Eğer projeniz Unity Hub'da kayıtlı ise Unity silip tekrar yükleyin. İlişikteki Java bozulmuş gibi görünüyor.

Deniyorum hocam.

Eğer projeniz Unity Hub'da kayıtlı ise Unity silip tekrar yükleyin. İlişikteki Java bozulmuş gibi görünüyor.

Yine aynı hatayı veriyor.

Temiz bir JRE 11 kurdum ve External Tools'dan o Java'yı seçtim fakat yine aynı hataları veriyor.

Son düzenleme:
Çözüldü, "Mobile 2D Template" kullanmak yerine normal "2D Template" kullandım ve sorun kalmadı. ".apk" olarak da Build alabildim yardım eden herkese teşekkürler.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…