Sedat Poyraz Hectopat Katılım 16 Ekim 2017 Mesajlar 509 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2021 #1 Mobil oyun yapmaya çalışıyorum bu hatayı vermekte. Dosya Ekleri MC.jpg 118,8 KB · Görüntüleme: 99 DDD.jpg 142,8 KB · Görüntüleme: 99
H Hoaxer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 3.082 Makaleler 3 Çözümler 25 2 Nisan 2021 #2 Hocam en sona bir } eklemeyi dener misiniz?
Sedat Poyraz Hectopat Katılım 16 Ekim 2017 Mesajlar 509 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2021 #3 Hoaxer dedi: If'te fazladan bir () kullanmışsınız. Genişletmek için tıkla... hocam düzettim kaydettim hala aynı.
Hoaxer dedi: If'te fazladan bir () kullanmışsınız. Genişletmek için tıkla... hocam düzettim kaydettim hala aynı.
argetlam007 Decapat Katılım 31 Mart 2021 Mesajlar 109 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 2 Nisan 2021 #4 Input.GetMouseButton(1) şeklinde yazıp dener misiniz? Eşittiri kaldırıp. Bir de public'in }'i var mı sonda bizim görmediğimiz?
Input.GetMouseButton(1) şeklinde yazıp dener misiniz? Eşittiri kaldırıp. Bir de public'in }'i var mı sonda bizim görmediğimiz?
Dragonlordturkiye Hectopat Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 705 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 2 Nisan 2021 #5 Hoaxer dedi: If'te fazladan bir () kullanmışsınız. Genişletmek için tıkla... 1 Sayısının etrafındaki parantezler gereksiz.
Hoaxer dedi: If'te fazladan bir () kullanmışsınız. Genişletmek için tıkla... 1 Sayısının etrafındaki parantezler gereksiz.
The Anorak Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Mart 2014 Mesajlar 6.694 Makaleler 1 Çözümler 128 2 Nisan 2021 #6 Fazladan parantezden bir şey olmaz. (1)'den bahsediyorum. Sorun hata kodunda da geçtiği üzere eksik } yüzünden kaynaklanıyor Açılan parantez ile kapatılan parantez sayısı aynı olmalı.
Fazladan parantezden bir şey olmaz. (1)'den bahsediyorum. Sorun hata kodunda da geçtiği üzere eksik } yüzünden kaynaklanıyor Açılan parantez ile kapatılan parantez sayısı aynı olmalı.
Dragonlordturkiye Hectopat Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 705 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 2 Nisan 2021 #7 Sedat Poyraz dedi: Mobil oyun yapmaya çalışıyorum bu hatayı vermekte. Genişletmek için tıkla... Ha bu arada C# C gibi ise if'in içinde == olacak = değil.
Sedat Poyraz dedi: Mobil oyun yapmaya çalışıyorum bu hatayı vermekte. Genişletmek için tıkla... Ha bu arada C# C gibi ise if'in içinde == olacak = değil.
H Hoaxer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 3.082 Makaleler 3 Çözümler 25 2 Nisan 2021 #8 Hoaxer dedi: Hocam en sona bir } eklemeyi dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Şunu dener misiniz?
Hoaxer dedi: Hocam en sona bir } eklemeyi dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Şunu dener misiniz?
Dragonlordturkiye Hectopat Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 705 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 2 Nisan 2021 #9 Hoaxer dedi: Şunu dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Doğru, public class'ın }'i de kapanmamış.
Sedat Poyraz Hectopat Katılım 16 Ekim 2017 Mesajlar 509 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2021 #10 hocam şuan baştan sona ne yapıcam söyler misiniz ?