U umut efe AL Hectopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 49 8 Ocak 2021 #1 Unity'de C#'da bazı scriptler gözükmüyor. Mesela GameObject gibi Unity scriptleri gözükmüyor. Visual Studio kullanıyorum.
Unity'de C#'da bazı scriptler gözükmüyor. Mesela GameObject gibi Unity scriptleri gözükmüyor. Visual Studio kullanıyorum.
Çözüm B B BalikŞuşişi 8 Ocak 2021 "Edit > Preferences > External Tools " yolunu izledikten sonra "External Script Editor" kısmından Visual Studio seçili değilse seçin.
"Edit > Preferences > External Tools " yolunu izledikten sonra "External Script Editor" kısmından Visual Studio seçili değilse seçin.
B BalikŞuşişi Kilopat Katılım 23 Kasım 2016 Mesajlar 4.504 Makaleler 1 Çözümler 48 8 Ocak 2021 #2 "Edit > Preferences > External Tools " yolunu izledikten sonra "External Script Editor" kısmından Visual Studio seçili değilse seçin. Artı 1 Eksi Çözüm
"Edit > Preferences > External Tools " yolunu izledikten sonra "External Script Editor" kısmından Visual Studio seçili değilse seçin.
KS KS U umut efe AL Hectopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 49 8 Ocak 2021 #3 BalikŞuşişi dedi: "Edit > Preferences > External Tools " yolunu izledikten sonra "External Script Editor" kısmından Visual Studio seçili değilse seçin. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim sizin sayenizde sorunu çözdüm. Artı 0 Eksi
BalikŞuşişi dedi: "Edit > Preferences > External Tools " yolunu izledikten sonra "External Script Editor" kısmından Visual Studio seçili değilse seçin. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim sizin sayenizde sorunu çözdüm.
B BalikŞuşişi Kilopat Katılım 23 Kasım 2016 Mesajlar 4.504 Makaleler 1 Çözümler 48 8 Ocak 2021 #4 umut efe AL dedi: Teşekkür ederim sizin sayenizde sorunu çözdüm. Genişletmek için tıkla... Ne demek . Artı 0 Eksi
umut efe AL dedi: Teşekkür ederim sizin sayenizde sorunu çözdüm. Genişletmek için tıkla... Ne demek .